30. tammikuuta 2019

Picture Polish reviewer

Hih, jopas hymyilyttää :) Syksyllä Picture Polishin väki kyseli aktiivisten kynsiblogien perään instagramissa ja minähän olin käsi, ei kun sormi pystyssä välittömästi naputtamassa, että minäminä.  Myöhemmin talvella he ottivat sitten yhteyttä uudemman kerran ja kyseli kiinnostaisiko vielä reviewerin hommat. TOTTAKAI!

Kysehän oli tästä heidän uuden imagon/verkkosivujen lanseerausjutusta. Heidän verkkosivuilleen on tullut journal osio, johon nyt mm. aktiiviset kynsibloggaajat pääsevät jakamaan esim. swatchkuviaan ja esittelyt PP-lakoista omalla tyylillään.

Oikeasti lähdin tähän hommaan vähän päättömästi mukaan sillä minä - joka just ja just läpäsi lukiossa enkun kokeet - lähdin keskustelemaan asiasta englanniksi Julesin kanssa. Onneksi täällä kotona asuu toinen, joka vähän paremmin handlaa nämä vieraat kielet. En mä muuten tätä mahdollisuutta olisi saanut kokea. Olihan meillä aika mielenkiintoista saada mun väkertämät tekstit käännettyä suomesta englanniksi. :) 


Kuten huomaatte Picture Polishin pullot ovat muuttaneet boxeihin ja visuaalista ilmettä etiketissä on muutettu. Pahvilootassa on tiedot ainesosista, käyttöohjeista + sun muut tekniset tiedot. Mun mielestä nämä boxit lakoille on vähän turhia sillä kuinka moni säilyttää ne noissa? En minä ainakaan. 

Sain valita swatchattavaksi Picture Polishin verkkokaupasta 3 lakkaa eri sarjoista: Classic, Collaborations ja Opulence. Oli muuten ihan superhankala päättää mitkä valitsee! Päädyin lopulta valkoiseen, pinkkiin ja mustaan.  Ajattelin jakaa tännekin nämä swatchit suomi-teksteineen.



Bright white. Kynsiharrastajat tietää, että hyvän valkoisen lakan löytäminen on vaikeaa. Itselläkin on yhdellä kädellä laskettavissa ne valkoiset jotka ovat olleet hyviä tai edes ihan ok (mm. Essence, Gina Tricot, Color Club). Valitsin kokeiltavaksi PP:n puhtaan valkoisen cremen mutta ei sekään yltänyt kärkeen. Kynsillä 3 kerrosta + päällyslakka. 



Rose. Kun levitin ensimmäisen kerroksen tätä kynnelle, ensimmäinen sana mikä tuli mieleen oli täyteläinen. Kaunis ruusupinkki, jonka seassa tyypillistä holohitulaa. Kynsillä 2 kerrosta + päällyslakka. 



Darcy. Viimeisenä esittelyssä tämä tumma viettelys. Mustapohjainen lakka, jonka seassa paljon holohitulaa. Rakastuin tähän kaveriin. Koostumus juuri sopivan paksu. Kynsillä 2 kerrosta + päällyslakka. 



Mitä pidätte tuosta uudesta visuaalisesta ilmeestä pulloissa tai heidän nettisivuillaan? 

1 kommentti :

  1. Mun mielestä myös nuo pahvilootat ovat turhia. Kovasti on odoteltu lisää lakkapuolelle, mutta nyt niillä on se hype menossa niiden curable-lakkojen kanssa, eikä ne koske meikäläistä, joten eipä ole tullut sitten tämän merkin lakkoja ostettua vähään aikaan. Toisaalta niitä kyllä on jo melkoinen kasa omassa hyllyssä... :D

    VastaaPoista