19. tammikuuta 2019

Blue roses

Näihin kynsiin sain idean yksistä vanhoista kynsistäni. Lähtökohtana oli käyttää jopa samaa leimaa mutta ilmeisesti jossain vaiheessa olen kyseisestä laatasta luopunut koska sitä ei löytynyt mistään. Täytyi siis alkaa etsimään jotain korvaavaa pitsikukkaleimaa. 


Konad square 26 laatasta löytyy useampi kiva pitsileima mutta tämä ruusuleima oli just pörfekt tähän saumaan. Värimaailman muutin alkuperäisestä punaisesta siniseen. Värittelin leimat Picture Polishin Alicella, Salt waterilla ja Glitchillä. Pohjalla on kaksi kerrosta nudea Cherishiä. Reunat kiersin lopuksi vielä mustalla lakalla. 


Mulla on tällä hetkellä ihan hullu kynsiaikakausi menossa! Tuntuu, että ideoita puskee ikkunoista ja ovista eikä mitenkään kerkeä niitä edes toteuttamaan. Melkein huono omatunto jo, kun melkein päivittäin istahtaa kynsipöydän ääreen jotain tuhertamaan :') No, pitää takoa, kun rauta on kuuma. 

7 kommenttia :

  1. Nämä on todella hurmaavat! ❤ ihanaa että on inspiraatiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena ♥ Kerrankin tästä pitää nyt nauttia, kun tämä voi kadota yhtä nopeesti, kun on tullutkin :D

      Poista
  2. Voi kun mullakin olisi jotain ideoita mitä lähteä toteuttamaan, eikä tarvitsisi mennä sillä periaatteella, että äkkiä vain jotain kynsien suojaksi! :D Nää on ihan mielettömän kauniit, anna tulla vaan näitä upeita lakkauksia kun kerran ideoita riittää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta mulla on nyt ollut hetkiä enemmän lakata niin sekin voi vaikuttaa asiaan :) Sulla tulee sitte noin vaan kivoja ideoita jos äkkiä pitää jotain tehdä ! :D

      Poista
  3. This blue roses are absolutelly stunning!

    VastaaPoista
  4. Nää on ihan hullun hienot, saatanpa kopioida nämä! :)

    VastaaPoista