29. joulukuuta 2018

Amber - vuoden kaunein

Vuosi lähenee loppua niin oli aika miettiä, mitä kuluneelta vuodelta on jäänyt mieleen. Jos ei muuta niin itsellä ainakin Picture Polishin Amberin ilmestyminen ♥ Tämän nostan ehdottomasti yhdeksi hienoimmista lakoista joita olen koskaan omistanut - näin vaatimattomasti vain :) 



Amber on niin kaunis meripihkainen, kulta-ruskea hololakka. Täältä näet swatchkuvat.  Lakkasin sitä kynsille kaksi kerrosta. Sitten meni jälleen sormi suuhun, että eihän tätä raaski koristella mitenkään. Pyörittelin kaikki leimauslaatat läpi mutta mikään kuvioista ei ollut Amberin arvoinen. Lopulta Moyran 54 Matrix laatasta löytyi ihan kiva serpentiinikuvio. Sehän on sopiva oikeastaan vaikka nyt uudeksi vuodeksi :)


Katsotaan vielä kerkeänkö tämän vuoden puolella julkaisemaan niitä omia suosikkikynsiä kuluneelta vuodelta. Minusta on mukava käydä niitä läpi ja muistella, että "ai tälläsekkikö oon joskus tehny..voooi kauhia..nää oli kivat.." jne. Tällä kertaa tämä on vähän haastavampaa, sillä kuukauden kollaasit on vuoden ajalta tekemättä ja kaikista ei varmaan löydy edes postausta vaan ovat kansioissa koneella. Pieni työmaa olisi siis edessä. 

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kaunis sanana riittää kuvaamaan tätä :)

      Poista
  2. Amber on hirmu kaunis<3 Mä oon kerran lakannut sillä, mutta en keksinyt mitään järkeviä koristeluja sillon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, kun ei tähän keksi koristeluja millään! Liian hieno lakka :)

      Poista