29. lokakuuta 2018

Moyra Holographig

Nyt olisi esittelyssä melkoisia helmiä Moyralta. Nämä hololakat on niin hienoja. Lineraarinen holo tulee esille upeasti valon osuessa lakkaan. Mulla ei ole mahdollisuutta kuvata auringon valon alla näitä mutta yritin vangita holoa edes vähän tavallisen päivänvalolampun alla. Lakatessa huomasin sen, että kannattaa kerrosten välissä odottaa muutama minuutti, sillä herkästi lähtivät märkänä kaljuuntumaan. 


Itsellä ei ole ennestään yhtään kunnon hololakkaa, joissa tulee selvästi lineaarinen holokuvio esiin. Vain niitä missä se holohiput on siellä seassa eikä suoranaista "holokuviota" synny. Vaikea selittää mutta toivottavasti saatte kiinni ajatuksesta. Nämä ovat ilmeisesti vähän samaa tyyliä Color Clubin Halo Hues -sarjan kanssa, mutta paljon mukavampi kukkarolle :)

251 Sirius - Hopea hololakka. Kynsillä kaksi kerrosta. 


252 Infinity - Kultainen / nude hololakka. Kynsillä kaksi kerrosta. 


253 - Luna.  Vihreä hololakka Kynsillä kaksi kerrosta


255 Gravity -  Violetti hololakka. Kynsillä kaksi kerrosta. 


256 Orion - Pinkki hololakka. Kynsillä kaksi kerrosta.


Tosi tasalaatuisia lakkoja nämä olivat keskenään. Kaikki peittivät hyvin kahdella kerroksella mutta tosiaan kannattaa muistaa ne välikuivattelut ettei heti aloita uutta kierrosta, kun viimeiseen kynteen saanut lakan (kuten minä ruukaan yleensä tehdä). Testasin myös pikaisesti toimivatko leimauksessa mustan päällä. Ihan ok lopputulos tuli, kuva ei ollut täydellinen vaan vähän "reikänen" mutta kuviosta sai selvää ja pigmenttiä löytyi myös riittävästi.

Ootko holoharakka? 

4 kommenttia :

  1. On kyllä aivan ihania värejä ja hyvät kuvat <3

    VastaaPoista
  2. Nää on tosi upeita kaikki! Vielä en omista yhtään mut kyl ainaki hopeinen, kultainen ja vihree kutkuttelis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultainen ja vihreä varsinkin ois ihan sun värejä ♥ :)

      Poista