22. tammikuuta 2018

piCture pOlish - Bordeaux, Kitty | swatch

Myin pois muutaman Picutre Polishin lakan tässä jokin aika sitten, mitkä ei ollut mun värisiä. Sen ansioista sain tilata tilalle pari uutta CesarsShopista! Oon kynsikoristeluryhmässä ihastellut (ja kauhistellut!) sitä kuinka monta PP:n lakkaa ihmisiltä löytyy. Tykkään katsella kuvia ja videoita ihmisten kynsilakkakokoelmista, niistä saa jonkinlaista mielihyvää ja inspiraatiota :) Itseltä löytyy tällä hetkellä 18 eri sävyä ja varmaan ainakin 10 olen laittanut eteenpäin. Joskus keräilijähimotukset herää mutta olen pysynyt usean vuoden maltillisena.

Useat teistä lukijoista tietääkin, että Gina Tricotin lakat oli mulle keräilykohteena mutta lopulta vanhojen sävyjen löytäminen kävi hankalaksi jolloin oli aika luovuttaa ja luopua niistä ei niin kivoista sävyistä :) Pääsin muistaakseni n.170 sävyn paikkeille. Tällä hetkellä niitä on jäljellä n. 50.

Mutta jatketaanpa nyt swatcheihin.


Bordeaux - upea, syvä viininpunainen jellylakka, missä seassa sitä tyypillistä scatterholoa. Tällä oli mukava lakata vaikka aluksi pieni pelotus (niin kuin punaisten lakkojen kanssa aina!) kynsinauhoille valumisesta. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta. Tämä vaikuttaa myös olevan tosi suosittu lakka, sillä Cesarsshopin verkkokaupasta usein loppu. Sai olla kärppänä laittamassa tätä ostoskoriin, ettei vaan joku kerkeä viemään viimeistä kappaletta nenän edestä :D
Kitty - ihana sähäkkä sininen jellylakka, missä paljon holohituloita. Lakka hohkaa violetin ja vihreän sävyä niin pullossa kuin kynnellä. Tosi moniulotteinen lakka mikä yllätti mut ainakin ihan kokonaan sillä kuvista sitä on hankala huomata. Näitä olisi aina hyvä päästä tutkailemaan livenä, ettei yllätyksiä tulisi enempää.
Oletko enemmän punaisen vai sinisen ystävä? 

1 kommentti :

  1. Oi, ihania! Kitty ihastuttaa näistä ehkä enemmän, mutta silti siniset on vähän sellaisia njääh -sävyjä itselle, joten pitää miettiä tarkkaan jos niitä meinaa hankkia :)

    Todella kauniit swatch-kuvat muuten! <3

    VastaaPoista