18. syyskuuta 2017

Kukkaoksat

Siirtokuvat eli waterdecalsit ovat olleet lähes koko harrastukseni historian eli lähes kuuden vuoden ajan yksi suosikkikoristelutyyleistä. 

Alkuaikoina käytin Kiinasta tilaamia decaleita eli niitä parilla eurolla saatuja 50 arkki - u know. Vieläkin mulla on jotain niistä ajoista jäljellä mutta viimeksi kun niitä katsoin oli aika moni tarttunut suojakalvoon kiinni tai muuten vain hapertunut (kun se suojakalvo ei ole pysynyt). 

Kiinatuotteiden jälkeen siirryttiin Bluesean laadukkaampiin arkkeihin, joita sai suomalaisista nettikaupoista. Ovat muuten vieläkin huippuja. Sitten tuli Born Prettyn edulliset arkit, jotka on kyllä ihan jees ja valikoimaa löytyy. Pian päätänsä nostivat markkinoille kokokynnen decalit ja tarrat. Näille en oikein koskaan lämmennyt koska ne ei vain sopineet ja taipuneet omille kynsille. 


Viimeisimpänä parin vuoden ajan suuressa suosiossa olevat Milvit on sulattanut monen harrastajan sydämen. Itselläkin on ajan saatossa ollut muutamia arkkeja (myös niitä kokokynnenkuvioita) jotka on kyllä ihan supereita. Whats Up Nails on tullut haastamaan Milviä myös mutta niistä ei itsellä ole kokemusta. 

Tällä kertaa kynsillä on suloiset kirsikkapuunkukinnot, jotka sain blogiyhteistyön merkeissä Cesarsshopissa käydessäni. A-englannin Rose bower on koristamassa muita kynsiä. 


Olipas pitkästä aikaa mukava kirjoittaa ja saada kuvia tännekin. Järkkäri on ollut 3kk kesälomalla "maalla", joten kesä mentiin täysin pelkän kännykän armoilla. Koulu alkaa olemaan loppusuoralla, joten ehkä saan hetken päästä pieniä hetkiä myös kynsille ja blogille :)

12 kommenttia :

 1. Tosi kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Hei kiva että täntyylisiä saa vielä, oon tilannut JOSKUS JOSTAIN vähän samannäköisiä Milvin kirsikkapuudecaleita ja niistä on jäljellä enää joku onneton soiro, pitää näitä tilata korvaavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milvejä ja decaleita on niin paljon erilaisia, että toiset hukkuu toisten sekaan eikä aina löydä niitä mieluisimpia helposti :D

   Poista
 3. Ai vitsi kuinka ihanat lakkaukset! ♥

  VastaaPoista
 4. Oijoi, todella kaunis kokonaisuus! ♥ Milvit on niiin ihanan helppoja :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen lakkaus! Mä en ole vielä Milvejä ostanut, mutta ne näyttää tosi kivoille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mulla olisi valmiiksi valtava decalvarasto, niin tuskin itsekään ostaisin milvejä. Niitäkun tuppaa niin helposti kertymään liikaa :D

   Poista