10. kesäkuuta 2017

Oranssia ja kultaa

Oranssi on sävynä sellainen, jota en mieltäisi suoraan suosikkiväriksi kynsille jos joku sitä kysyisi. Yllättävän usein se kuitenkin kynsille eksyy. Oranssi on pirtsakka väri!  


Essencen Shade of happiness on kesäisen oranssi. Huomasin, että kynsillä se muuttuu astetta tummemmaksi eikä ole niin kellertävä/kirkas kuin pullossa. Kaksi kerrosta riittää hyvään peittävyyteen.

Koristelut ovat hyvin yksinkertaiset. Ohuella kynsiteipillä rajasin kolmion. Eri vinyyleitä yritin ensin mutta kulma niissä oli liian kapea siihen mitä lähin hakemaan. Kynsiteippi on pelastanut monet tilanteet harrastuksen aikana vaikka sitä toivoisi aina, että joku helpompi keino olisi olemassa. Eli teippi on aina se viimeinen oljenkorsi :) Aurinkoista lauantaita! 

12 kommenttia :

 1. Ihanan pirteet (: mäkin huomasin ton lakan kanssa että tummuu kynnellä :/ vähän harmi sillä se ois aivan ihana sävy.. mutta ei toikaan oo huono sävy (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä harmittaa kyllä nämä sävymuutokset mutta onneksi ei huonompaan suuntaan :)

   Poista
 2. Ihanat ja pirteät! Minunkin on pitänyt tehdä tälläisiä kolmiokynsiä, jotenkin kesävärit sopii näihin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :> tälläset kolmiokynnet on kyllä suht nopea ja helppo toteuttaa ja onnistuu mun mielestä värillä kuin värillä :)

   Poista
 3. Kivan pirteät. Koristelu on hiano! :)

  VastaaPoista
 4. Herkullinen oranssi kyllä!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen lakkaus! :)

  VastaaPoista
 6. OMG - I love how you placed the studs. It looks so great!

  VastaaPoista
 7. Ai vitsi miten hyvin sopii kulta oranssin kanssa!

  VastaaPoista