11. toukokuuta 2017

Ympyräglitterit

Ihastuin täysin BPS:n sivuilla pörrätessä näihin ympyräglittereihin. Nuo kuvat sai mut valitsemaan kahta eri väriä testiin ja valinta oli aika vaikea, kun kirjo oli niin suuri. Näin jälkikäteen yksikin olisi riittänyt vallan mainiosti. :')


Valitsin aika neutraalit värit mutta eri värimaailmoista. Pinkki-lila-valkoinen oli mattaisia, kun taas sini-violetti-mustassa värit muut shiftas vihreään paitsi musta. Tämä yllätti, koska kuvissa sitä ei ollut havaittavissa. 


Näiden kanssa oli väkertäminen ennen kuin kynsille sai. Niitä saattoi olla hyvällä tuurilla 5 päällekkäin. Ensin saada ne irtoamaan toisistaan, jonka jälkeen pinsettien avulla asettelin kynsille. Jälleen tuli suurimpien glittereiden kohdalla kynsien kaarevuus vastaan, kun ne jäivät reunoilta törröttämään ikävästi. Pienet asettui onneksi nätisti. 


Mulla on varmaan myös joku syndrooma yrittää saada kynsille mahdollisimman monta palluraa. Vaikka ajattelen koko ajan, että "laita harvaa, laita harvaan" niin ei. Yhtä tiuhaan ne on kuitenkin. :D Ei oo nämä irtoglitterit mun juttu kyllä yhtään. Näillä saisi varmasti vaikka mitä kivoja kuvioitakin tehtyä, jos viitsisi vähän ajatella :)


Pistänpä tähän vielä kuvan teräväpäisistä pinseteistä, jotka otin myös testiin. Mulla on ennestään sellaiset käyräkärkiset ja ne on vähän tylpät. Näillä BP pinseteillä saisi verikokeen vaikka otettua, kun ovat niin terävät! Ja aika kiva lisä tuo öljyinen ulkonäkö. Tykkään.


Sen voin näiden testaamisen jälkeen todeta, että parempi pysyä liukuvärjäyksissä ja leimauksissa. ;)
Tosin näistä saa otettua noita pieniä glittereitä koristeiksi jos sellainen tarve tulee ja värivalikoimaakin löytyy vähän.

*Koodilla KLX31 saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

6 kommenttia :

 1. Söpöt pölperökynnet ♡ Mä tykkään pallokynsistä, mutta mun hermot ei ite riittäis noiden pallojen erottelemiseen ja kynnelle laittamiseen :D

  VastaaPoista
 2. Oi, tuo violetti on kivan värinen :)
  Miulla on niitä BPS neonpalleroita, käyttämättömänä.. :D

  VastaaPoista
 3. Aika kivoja väriyhdistelmiä näissä kuitenkin! :)

  VastaaPoista
 4. Nää on just näitä koristeita jotka näyttää hyvältä muilla ;)

  VastaaPoista
 5. Onpas kivat! Harmillista kyllä tuo törröttämään jääminen, luulisi että taipuisivat helpommin. :<

  VastaaPoista