28. toukokuuta 2017

Tummanpuhuvat ruusut

Tänä viikonloppuna halusin jostain kummasta syystä pinkit kynnet. En kuitenkaan yksivärisiä vaan lähdin jälleen liu'un tekohommiin. Jostain syystä ideana vaaleanpuna-pinkkiliuku toimii silmissä mutta omilla kynsillä se näyttää aina tönköltä. Sormi meni suuhun koristelujen suhteen pitkäksi aikaa. Mitä ihmettä lähtisin tekemään, jotta se liuku vähän hälvenisi?


Ensimmäisenä ajatuksena oli leimata mustalla ornamentti-tyyliset kuviot. Loppujen lopuksi käsi hamusi enemmän valkoisen puoleen ja niinpä leimasin valkoiset raidat pystysuuntaisesti MoYou Londonin Pro XL 01 laatasta. Tässä vaiheessa ideat itse maalatuista ruusuista pyrki mieleen. 

Meinasi olla valinnanvaikeutta valita ruusuihin sopiva sävy. Ajatus violetista, jatkuen oranssiin, jonka kautta päädyin tummanpunaiseen Opin From a to Zürichiin. Mun mielestä tää oli kiva ja varma valinta. Aiksemmin oon tehnyt ruusut useammalla värillä mutta nyt on pelkästään tuota Opia. Vähän väriä siveltimeen ja pyörökuviota tehden syntyi tosi kivat kukat, kun alta näkyi vähän vaaleaa pohjaa. Vihreät lehdet on sekoitettu useammasta eri vihreästä. 


Käytetyt lakat
Aluslakka: Gina Tricot base coat
Liukuväri: Essence - Instant friendship, Golden rose Rich color - 07
Leima: MoYou London Pro XL 01, Essence stampy polish  white
Ruusut: Opi  -  From a to Zurich
Matta päällyslakka: Opi matte top coat.

Mun mielestä näistä tuli tosi kivat :)  Taas nähtiin, että suunnitelmat muuttuu tehdessä enkä erityisesti tykkää suunnitellakaan etukäteen tekemisiä, kun ne yleensä menee aina pieleen.
Nyt sunnuntai-illanratoksi lähden kokeilemaan, miten itsetehdyt karjalanpiirakat onnistuu ja maistuu :) 

14 kommenttia :

 1. Tosi nätit tuli! Usein liika suunnittelu saa vain aikaiseksi sen, ettei lopputulos vastaa odotuksia. Ainakin itsellä menee niin, että kivoimmat kynnet syntyy vähän "vahingossa", tai miten sen nyt ilmaisisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) tosiaan tuo suurempi suunnittelu ei itelle toimi. Joillekin se on se parhain tapa :)

   Poista
 2. Tosi sievät! Ei onnistuisi itseltä :) nyt kun on puhuttu kynsiblogien katoamisesta niin olipa muuten kiva huomata lukulistalla yksi ainut kynsiblogin päivitys eli tämä. Vähän surullista kyllä :( kaikki muut ovat muunlaisia blogeja. Ennen kynsipäivityksiä tuli päivässä useampi mutta kyllä on hiljaista nykyään. Enkä ole ainut tätä mieltä oleva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tuo on niin totta. Instagram vie varmasti paljon lukijoita ja kommentoijia pois blogeista. Jäljelle jää vain bloggaajat.

   Poista
 3. Adoro rosas. Meu último post foi rosas!
  Lindo!
  Beijos

  VastaaPoista
 4. Wau, aivan ihanat! <3

  VastaaPoista