9. toukokuuta 2017

Pastellinen rakkaus

Erilaisia testituotteita on saapunut jälleen luokseni Born Pretty Storesta. Teen tuotteista omat postauksensa mutta mitään maata mullistavia juttuja, en tällä kertaa valinnut.

Ensimmäisenä tartuin takuuvarmoihin leimauslaattoihin. En muista nimittäin milloin viimeksi joku BP-laatoista olisi jäänyt toimimatta. Oon vissiin valinnut nää tuotteet ennen ystävänpäivää koska tuskin oisin muuten ottanut tälläistä rakkaushömppälaattaa . Mutta onneksi tässä paljon kivoja kuvioita muitakin esim. nuo kaikki ruusut :)

Kuva Born Prettyn sivulta.

Lähdin aika hemppislinjalle laatan ensikokeiluksi. Vinoa liukuväriä en oo montaa kertaa kokeillu, eikä se vieläkään aivan vakuuttanut mua. En osaa hahmottaa väripalstojen leveyttä niinpä näissä minttu on aika vahvoilla.


Käytetyt sävyt ovat Kikon Mint milk, Gina Tricotin Purple wish sekä Golden rose rich colour 08. Alle lakkasin kerroksen valkoista. Ja leimat on hyväksi todetulla Essencen valkoisella leimauslakalla tehty. Laatta on BPX-L014.


Näillä kynsillä mentiin taas muutama päivä etiäpäin kunnes jotain uutta täytyi saada. Oli oikein kiva yhteismatka ja lämmöllä muistelen näitä, kun kuvia katselen :)

*Koodilla KLX31 saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

9 kommenttia :

 1. Lovely mani. I like your gradient a lot ♥

  VastaaPoista
 2. Piti ihan tulla kommentoimaan kun instassa näitä jo ihastelin; niin on kauniit :3

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi söpikset! :) Mä en oo enää edes jaksanut valita testiin mitään, vaikka tuotteet toimivia onkin (varsinkin laatat). Sieltä vaan on vuodenvaihteen jälkeen kuulunut tosi hitaasti takaisin, jos ollenkaan. Ei paljon innosta jos pelkästään viestiin vastataan kuukauden viiveellä. 0.o

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet
  blogissa arvonta jos et oo viel osallistunu

  VastaaPoista