18. toukokuuta 2017

Kahdesta huonosta yksi ihan ok?

Vielä yksi tuote testailematta Born Prettyltä ja se on tämä BPX-L020 leimauslaatta. Tässä on paljon kivoja kuvioita mutta en oo muutaman viikon/kuukauden aikana saanut mitään huippuideoita, että minkälaiset kynnet näistä vääntäisin. Kahdet erilaiset "peruskynnet" tein mutta kumpikaan ei oikein iskenyt. Meinasin odottaa hyvää ideaa mutta eikö kahdesta ei-niin-kivasta tuu yhdet ihan kivat?

Kuva Born Prettyn sivulta. 

Kuviot ei oikein istunut mun keskikokoisille kynsille. Tuo säröleima olisi ollut ihana mutta siitä jäänyt kuin pari hassua haaraa kynnelle jos sen olisin leimannut. Idea ei välittynyt. Samoin kävi myös tuon puunrungon kanssa kuin alemmissa kuvissa näkyvissä keltaisissa kynsissä.


Näissä pohjalalla Colour Aliken Black saint. Leimasin Golden Rose matte velvet 105 täpläleiman, joka ei sitten ollut kiva yhdistelmä omaan silmään.


Picture Polisin Crazyn päälle sopii mustat leimat mutta tällä kertaa ne repeili. Tässä tosin vaikutti se, että leimasin paaljon myöhemmin kuin olin lakannut, joten tarttumapinta oli liian liukas tai jotain.

*Koodilla KLX31 saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta. Leimauslaatta on saatu testattavaksi. 

1 kommentti :

  1. Puhelimesta katsottuna noissa Crazy-kynsissä ei ole mitään vikaa. Leimat sopii siihen justiinsa. Ihanan kreisit. :)

    VastaaPoista