3. toukokuuta 2017

Hippimandala

Leimauslaattalaatikossa on kauemmin pyörinyt MoYou London Mandala 06 laatta. Kerran oon  sitä käyttänyt mutta kynnet ei ollut ollenkaan mieleiset. Kuviot on tuottanut päänvaivaa pitkään. Ne on nättejä muttei ideaa mihin ne voisi yhdistää. Yksivärisen lakan päällä vähän tylsät, liukuvärin päällä eivät toimineet. Jäljelle jäi siis leiman värittäminen.


Vaikka leimadecalien tekeminen varmistui, sopivien värien valinta ei ollutkaan helppo nakki! Otin varman päälle ja valitsin kirkkaita sävyjä. Valkoisen jätin rauhoittamaan taustalle väriloistoa ja mielestäni se oli hyvä päätös. Olisi voinut muuten kuvio vilistä silmissä. 


Nämä vappuvärit ovat Kikon 279 Yellow, 482 Tangerine, 341 Cobalt green sekä punainen Gina Tricotin 02 Formula one. Valkoisena tuttu ja turvallinen Essencen Wild white ways.


Nämähän olisi mennyt vappukynsistä aivan hyvin, joten nämä voi olla blogin viralliset vappukynnet vaikkei siihen aikaan oikeasti kynsillä olleetkaan. ;)

14 kommenttia :

 1. Kivat pirtsakat värit.

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno uusi banneri! Ja kynnet on ihan sun näköiset, mulla nää ei varmaan toimisi tai itse ei osaisi olla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajatuksena oli, että se on väliaikainen mutta saas ny nähdä.. :)

   Poista
 3. Love the accent nails and the fresh colors.

  VastaaPoista
 4. Vau! Ootpas tehnyt pikkutarkkaa värittelyä. Värit sopii yhteen ja on ihanan kirkkaat. Mii laik! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thänks! :) Pikkutarkkaa tämä todellakin oli! Mutta päätin kerrankin, että nyt otan aikaa enkä vain suhaise leimoja kynsille :D

   Poista
 5. Älyttömän upeat kynnet! ♡

  VastaaPoista
 6. Toai upeet lakkaus ja ihanan pirteet värit!

  VastaaPoista