2. huhtikuuta 2017

TOP5 käytetyimmät värit lakkauksissa

Nerdic Nails -blogin Mirka listasi jokin aika sitten suosituimmat lakkauksissaan käytetyt värit. Mun mielestä tämä idea oli niin kiva, että heti täytyi käydä kurkkaamassa ne omat käytetyimmät värit tunnisteista. Osittain omat arvaukset meni oikein mutta kyllä tulos yllättikin. Ajattelin, että sininen-vihreä-minttu on kärjessä ja pinkki myös. Musta kummitteli mielessä koska sitä tulee käytettyä lakkauksissa useinkin vähintään leimauksessa. 

Nykyään merkkaan tunnisteisiin päävärit mitä lakkauksissa oon käyttänyt tai jos niitä on useampi tasavertaisesti niin merkkaan ne tai tunnisteella "värikäs". Mustat ja valkoiset leimaukset ei ole näkyvissä niiden väritunnisteiden alla vaan esim. jos pinkin päälle olen leimannut valkoisella, löytyy ne kynnet pinkki -tunnisteen alta eikä valkoisen. 


Musta (32)
Musta löytyy viidenneltä sijalta. Tämä olisi varmasti kärjessä jos merkkaisin kaikki lakkauksissa näkyvät värit esim. niiteistä ja leimauksista lähtien. 


Oranssi (36)
Neljäntenä oleva oranssi yllätti listalle pääsyllänsä. Tosin sävyraja näytti olevan häilyvä sillä olin merkannut myös koralliset ja persikkaiset sävyt oranssiksi ja/tai pinkiksi. Silti yllättävän useista kynsistä löytyi tätä väriä. 


Vihreä (45)
Kolmantena löytyy vihreä, jonka alta löytyi paljon ihania lakkauksia. Raja vanhoissa lakkauksissa kulki mintun ja turkoosin puolella mutta nykyään merkkaan ne omalla väritunnisteella. Vihreä ja sininen on aina ollut mun suosikkiväri kaikessa. 


Pinkki (51)
Toiselle sijalle pääsi pinkki. Tämä ei yllättänyt vaikka pinkki ei kuulukaan mun värisuosikkeihin. Ehkä vain huijaan itseäni koska totuus näkyy kuitenkin blogissa. Ei vaan pinkkejä sävyjä on niin paljon olemassa eri merkeiltä niin ihmekös niitä aina kertyy :)


Sininen (68)
Kärkisijaa reilusti pitää mikäs muukaan kuin sininen. Yllättää kuitenkin, että postausten määrä on 68 kuin toisena olevalla pinkillä "vain" 51 . Tosin sinisissä lakkauksissa sävyraja seilailee myös turkoosin puolella. 

Keltainen, kulta, nude ja ruskea piti sitten hännänpäätä noin 10 postauksella per väri. Näiden sävyjen määrä lakkakokelmassa on yhteenlaskuttuna varmaan tuon kymmenen :D Violetti haastoi mustaa viidennellä sijalla mutta hävisi parilla lakkauksella. Syynä oli se, että joskus olin erotellut lilan erikseen vaikka nyt voisin merkata sen violettiin. 

Oletko yhdistänyt minuun jonkun tietyn sävyn/värin?
Yllättikö nämä tulokset? Mikä on sulla käytetyin väri kynsillä? :)

2 kommenttia :

  1. Ei yllättänyt! Sä teet tosi kauniita sinisiä lakkauksia :) Pitäisiköhän tehdä sama juttu itsekin, todellisuus on varmaan erilainen kuin kuvittelen :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! Piti ite katsoa kans ja vaaleanpunanen/pinkki on eniten käytetty näköjään ja ollut mun kynsillä 55 kertaa :D

    VastaaPoista