24. maaliskuuta 2017

Toimiiko Essencen 1 coat & GO -kynsilakat leimauksessa?

Sain uusien Essencen kynsilakkojen esittelypostaukseen kysymykseen, että toimiiko nämä yhden kerroksen ihmeet leimauksessa? Pikatestauksella sininen toimi hyvin niin tummien kuin vaaleiden sävyjen päällä. Tänään kävin ostamassa pari vaaleaa sävyä lisää kyseisestä sarjasta odottaen, että nämä toimisi myös leimauksessa. No toimiko ne? Jatka lukemista. 


01 instant friendship on suloinen babypink. Huomasin koostumuksen swatchatessa olevan selvästi lirumpi kuin sinisessä. Kynnelle tätä tarvi tasaiseen peittävyyteen kaksi kerrosta. Leimauksessa tämä toimi, mutta ei ollut kovin pigmenttinen, että vaaleanpunainen erottuisi selvästi. (Pohjalla Gina Tricotin Zinfandel ja leimat Überchic 7-01)


05 instant summer on ihana pastellinen keltainen. Koostumukselta tämä oli samanlainen kuin vaaleanpunainen. Lakkasin nimettömään yhden kerroksen tätä niin näette kuinka se käyttäytyy. Tummia kohtia kuultaa läpi joistain kohti. Vaaleanpunainen oli juuri samankaltainen ominaisuudeltaan. Leimauksessa tämä oli vähän pigmenttisempi kuin vaaleanpunainen mutta ei täydellinen. (Pohjalla Essence Olive you ja leimat Überchic 7-02)


11 instant match on oikein kiva räväkkä sininen. Tämän kanssa riittää yksi kerros hyvään peittävyyteen, kun koostumus on paksumpi kuin nuissa vaaleissa kavereissa. Leimauksessa toimii tosiaan hyvin. (Pohjalla Essence Kiss the freaky frog ja leimat Über chic 7-02)


Vaaleat sävyt oli pieni pettymys tämän sinisen jälkeen. Tummat lakat on kyllä usein peittävämpiä kuin pastelliset, joita saattaa joutua kerrostamaan kolmekin kerrosta. Näissä vaaleanpunaisessa ja keltaisessa silloin tällöin lakkaavalle varmasti tuo yksi kerros riittävä, kun itse taas vaatii  sen virheettömän pohjan. Tästä sarjasta löytyi muita tummia punasen sävyjä myös niin ne voi toimia leimauksessa taas yhtä hyvin kuten tuo sininen. Kertokaa tänne postaukseen jos olette testannut muita sävyjä kuin minä. :)

4 kommenttia :

 1. Tämä oli hyvä postaus, kiitos! :D

  VastaaPoista
 2. Kauniita lakkauksia

  Käyhän sieki osallistumassa blogin synttäriarvontaan jos viel tekemättä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä en tällä kertaa osallistu arvontaan, koska ei ole tarpeellisia juttuja mulle. Kiva, kun järjestät arvontoja :)

   Poista