6. maaliskuuta 2017

Avon Birthstone - Amethyst

Nyt kävi ohrasesti, enkä muistanut helmikuussa lakata Avonin kuukauden kivilakalla. Mutta eihän tässä olla kuin pari päivää myöhässä oikeasta aikataulusta. Helmikuun kuukaudenkivi on ametisti ja Avon on tehnyt lakan vaaleanlilana cremenä.


VÄRI: laventelista purppuraan.
KUVAUS: Läpikuultava ametisti on kvartsiryhmän jalokivien yksi huomattavimpia edustajia, jota esiintyy juonissa ja onteloissa. Ametisti on saanut nimensä kreikankielisestä sanasta 'amethystos', joka tarkoittaa kirjaimellisesti "ei humalassa". Antiikin kreikkalaiset ja roomalaiset uskoivat ametistin suojaavan kantajaansa alkoholismilta ja helpottavan humalasta selvitymistä.
ESIINTYMÄT: Australia, Brasilia, Englanti, Intia, Itä-Afrikka, Kanada, Madagaskar, Meksiko, Ranska, Saksa, Sri Lanka, Suomi, Uruguay, Venäjä, Yhdysvallat.

MUUTA: Hennon vaaleanlilasta syvään purppuraan sävyttyvä ametisti on helmikuun kuukaudenkivi, Kalojen horoskooppikivi ja Jupiterin planeettakivi. Ametisti on myös mainio voimakivi horoskoopimerkki Jousimiehelle, Kauriille ja Vesimiehelle.
Teksti lainattu www.energiakeskus.com


Lakkasin kynsille kaksi kerrosta Amethystiä. Haluan pitää nämä kuukauden sävyt pääosissa. Nyt lilan kaveriksi valitsin Gina Tricotin hennon vaaleanpunaisen glitterlakan Pink spotin. Asettelin muutamia glittereitä kynnen tyveen luomiväriaplikaattorilla. Kaiken kruunasin vielä China Glazen Fairy dustilla


Tammikuu: Granaatti

Ylläolevasta linkistä pääsee tammikuun kuukaudenkivi -postaukseen. Nämä kynnet oli yksinkertaiset ja aika harvoin itsellä tulee kynsillä käytettyä edes glitterlakkoja. Näistä vähän tuli sellaiset yksisarvisvibat mulle värimaailmaltaan :D Ne ei ehkä niin mun juttu ole, joten nämä kynnet ei pitkään kynsillä olleet.

4 kommenttia :

 1. Tosi kaunis lakkaus! :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään ametisteista, ihanat kynnet ♡

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä nämä on tosi suloiset, muttei ollenkaan "liian" hattaraiset tai yksisarvistyyliset :D Mä vetelisin tällaisilla oikein mielelläni!
  Ja lakkakin on nätti, sävy kuvastaa mun mielestä hyvin aurinkoista mutta lumista helmikuuta :)

  VastaaPoista