22. helmikuuta 2017

Ruusuiset milvit

Sattuipa tuossa yksi lauantai-ilta aika hauska juttu, joten kerronpa sen teille lyhyesti!
Olin yksin kotona, juuri suihkusta tullut ja tein iltarutiineja Haluatko miljonääriä sivusilmällä katsoen, kunnes ovikello soi. Meillä on alhaalla ovisummeri, joten en osannut odottaa ketään muuta kuin miestä, joka oli alakerrassa kaverillansa iltaa viettämässä ja luulin hänellä jääneen avaimet kotiin. No, hilpasin siinä hyvin vähissä vaatteissa napsauttaan oven auki. Ihmettelin, että miksei se tuu sisään kunnes oven takaa kuului oudon miehen ääni: "avaa ovi, täällä poliisi". Mitä helv... äkkiä vetäsin naulakosta takin päälle ja aukaisin oven. Siellähän seisoi kaksi komiankalskeaa poliisia. 


Ensimmäinen reaktio oli sanoa, että nyt taisitta tulla väärään kämppään. Siinä he selvittivät miksi meidän oven taakse olivat tulleet ja hoksasivat kyllä nopeasti olevansa väärällä ovella. Olivat yrittäneet ikkunoiden perusteella löytää oikeaan kämppään. Siinä ovenraoassa puolialasti seistessä, naapurin ohi kävellessä, poliisien jututettava ajattelin, että ei voi olla parempaa tuuria mulla. Kyllähän nuo naapurin vanhukset ovat kovasti kyselleet, että milläs asialla poliisit olivat. Juorut naapurien puolesta kiri hyvinkin nopeasti. :') 


Kynsistä vielä sen verran, että tänään teki mieli milveillä. Mulla on muutama arkki laatikossa hätätapauksia varten kun ei kerkeä/jaksa alkaa koristelemaan sen kummemmin niin tänään oli sellainen päivä. Nämä ruusuiset milvit ostin joskus yhtä mekkoa varten mutta sitä mekkoa ei ole tullut käytettyä, onneksi milvit pääsi käyttöön. Lakkasin pohjalle kerroksen valkoista Essencen kynsilakkaa ja päälle pikakuivattajaa. Muutaman niitit vielä koristamaan aksenttikynsiä. 


Seuraavassa kynsitarviketilauksessa voisi kyllä napata ostoskoriin pari arkkia milvejä lisää. Joskus kauan sitten ostamani kuosit ei tunnu enää niin itselle sopivilta, joten uutta kaivataan. :)

Minkälaisista kuoseista sä tykkäät kynsillä?

11 kommenttia :

  1. Tykkäisin vaikka näistä :) Milvit on kyllä älyttömän helppoja ja ihania kuvioita on vaikka kuinka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se onkin vähä ongelma, kun vaihtoehtoja on niiiiin paljon ettei osaa päättää :D

      Poista
  2. Siis mun mielestä nää Milvit on just älyttömän nätit! ♥ Ja kultaiset niitit piristää lopputulosta kivasti :)

    Ps. Eikä mikä sattuma! :D Voin vaan kuvitella tilanteen ja sen nolouden siinä naapurienkin kävellessä ohi :D En oo muuten aiemmin kuullutkaan tuollaisista tapauksista, kun olisivat väärälle ovelle päätyneet. Luulisi että tarkistaisivat mitä ovessa lukee ennen kuin pyrkivät sisään? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläset kukkasetmilvit on kyllä nättejä ♥

      Joo, olisivat ilmiantajalta kysynyt parempia vinkkejä oikean asunnon löytämiseen. Se seuraava vaihtoehtoinen asunto oli sitten seuraavassa rapussa, että pikkasen olivat hukassa :')

      Poista
  3. Milvit on kyllä niin ihania. Mulla on aina ongelmia valita mitä niistä haluaisin ostaa kun tuntuu että kaikki on vaan toinen toistaan kauniinpia.

    Nyt oon hankkinut useat mustat milvit joita voi laittaa minkä värin päälle vaan ja ajattelin kokeilla niiden värittelyä kuten leimadecaleja tehdessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ihan sama ongelma. Ooo, jännällä odotan sun värityskokeiluja. Nehän veis milvit ihan uudelle levelille :)

      Poista
  4. Nätit kynnet! Milvit on kyllä tosi kauniita :)

    VastaaPoista
  5. Hui, mä olisin ihan paniikissa jos poliisit olis ovella! :D Noi niitit sopii ihan täydellisesti noihin Milveihin ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kerenny yhtään panikoida siinä edes mutta kyllä sen tilanteen jälkeen oli niin hirveät adrealiinit, että oksat pois :D

      Poista
  6. Upeat ei voi muuta sanoa! :D

    VastaaPoista