26. helmikuuta 2017

Haaste: Ulkomaat

Meidän tämän kertainen haaste tulee vähän myöhässä, koska mun kynnet ja ajatukset olivat vielä huonolla mallilla, kun näitä olisi pitänyt tehdä. Siispä siirsimme haastetta myöhemmäksi ja nyt on sen vuoro.

Kyselimme joskus taannoin syksyllä ideoita meidän haasteisiin ja Marinan blogiin, joku oli ehdottanut aiheeksi "ulkomailla/ulkomaat". Kirjasimme tämän ylös ja vihdoin on tämän aiheen vuoro :) 


Lähdin tähän haasteeseen hyvinkin helpolla idealla. Picture Polishin Paris ei voisi paremmin passata tähän ulkomaa-aiheeseen, joten sen ympärille lähdin kynnet toteuttamaan. Jotain muutakin Pariisista oli saatava kynsille, joten nimettömiä koristaa tällä kertaa (aasialaistyyliset) Eiffel-tornit. Kaikki valkoiset jutut kynsillä niin kukat kuin tornit ovat akryylimaalilla omin pienin kätösin taiteiltu. Kukkien keskipisteiksi laitoin hopeista hololakkaa Girly Bitsin Don't Tangle Your Tinsel.


Tämänkertainen haaste oli sen verran laaja aihepiiriltään niin jännä nähdä mitä toinen on saanut aikaiseksi. Joten käykääpä tekin katsomassa Dioriina-blogista miten Marinan kynsillä näkyy ulkomaat :)

13 kommenttia :

 1. Olihan tämä viivästyminen munkin syy :) Nyt ollaan ihan eri maisemissa :D Sä lähdit toteuttamaan lakan nimen mukaan,mä taas haaveen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää haaste on mahtava, kun voidaan joustaa puolin ja toisin jos tilanne sitä vaatii :)

   Poista
 2. Nämä on aivan ihastuttavat <3 Ihana idea haasteen toteutuksessa, mulla ei tosiaan olis tullut mieleen tällainen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkojen nimissä on monesti jotain ulkomaihin viittaavaa niin niistäkin saa hauskoja inspiraatioita. Esim. se yksi Opin kokoelma missä oli Suomikin mainittu :)

   Poista
 3. Nää on aivan ihanat! 😍

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitti. Kerranki dottarijutut onnistu :)

   Poista
 5. Very nice! Love this little flowers :)

  VastaaPoista