3. tammikuuta 2017

Born Prettyn leimauslakat

Heipähei! Se olisi vuoden ensimmäisen postauksen aika. Mulla oli tarkoitus ensin tulla tänne tarinoimaan blogihaaveista ja -suunnitelmista mutta oikeasti kun en tiedä miten tulevaisuudessa tämän harrastuksen kanssa käy, niin ajattelin jatkaa tavallisella linjalla ilman niitä turhia jorinoita eli mennä suoraan asiaan.

Marras-joulukuun aikana Born Prettystä saapuneen testilähetyksen mukana oli pari leimauslakkaa. Violetti leimauslakka oli hyvä ja nousi laatasta hyvin. Peittävyys on heikko tumman lakan päällä mikä yllätti vähän sillä muut lakat on toiminut myös tummien lakkojen päällä. Lakkauksessa mukana Gina Tricotin Purple mint sekä Essencen Wild white ways. Leimat Born Prettyn myös testiin saadusta laatasta BP-L054. Toinen testiin tulleista oli harmaa leimauslakka. Tämä toimi ihan ok tummien sävyjen päällä, mutta ennemmin vaaleiden. Leimauksen pohjana on Gina Tricotin Sky blue ja leimat on samaisesta BP-L054 laatasta. Kokeilin laatan kaikkia kuvioita mallitikuille ja ne nousi täydellisesti. Toimiva laatta siis. Harvemmin nyt on tullutkaan vastaan BP-laattoja jotka ei ole toiminut. Hyvä näin :) Mulla on ennestään jo muutama merkin leimauslakka ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen niiden peittävyyteen ja toimivuuteen, mutta aina sellainen pieni kylmähiki puskee otsalle kun 100% varma tuotteen sisällöstä ei ole kuinka paljon siellä niitä myrkkyjä on - kiinatuote kuitenkin on kyseessä. Tähän päivään asti kaikki on mennyt hyvin, eikä mitään oireita ole tullut. Putsaan iholle menneet lakat samantien leimattuani tai suojaan lateksilla, jotta ihokontaktia olisi mahdollisimman vähän. Leimojen alla on useampi lakkakerros niin toivon niiden vähän edes suojaavan kynnen läpi mahdollisesti imeytyviä aineita. 

Vältteletkö kiinakosmetiikkaa vai kokeilteko rohkeasti? 

9 kommenttia :

 1. Noissa on todella hyvä pigmentti, mäkin sain niitä joskus kokeiltavaksi, mutta en muista mihin hävitin suurimman osan. Korkin avatessani ripset meni kiharalle ja nenä tukkoon, siinä määrin tömäkät liuotinhuurut sieltä tunki vastaan. En uskalla suositella kiinakosmetiikkaa, ihan jo siitäkin syystä, että siellä käytetään edelleen eläinkokeita ja tosiaan ei voi olla varma, mitä tuotteisiin on laitettu. Etenkin just kynsilakoissa mietityttää, koska ne haisee aivan jäätävän kauhealle. Kuinka moni menisi sivelemään jotain autotallista löytämäänsä iholle tai edes kynsiin. Kunpa yhtä peittäviä leimauslakkoja saisi joltain turvalliselta merkiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onhan näissä vähän eri tuoksu tai haju mikä normaaleissa. Munlla käytössä se ei kuitenkaan oo liian voimakas ja ehkä jopa makean tuoksuinen.
   Ehkä tässä edullisten sekä peittävien sekä _turvallisten_ leimauslakkojen aikakausi koittaa pian - toivotaan ainakin :)

   Poista
 2. Mä sain myös yhden leimalakan testiin joskus, mutta en ole sitä vielä uskaltanut kokeilla, enkä ole vielä päättänyt uskallanko kokeillakaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kuitenkin säästellyt sitä :D No mutta joo, ymmärrän täysin miksei uskalla kokeilla.. :)

   Poista
 3. Olkoon sisältö mikä vaan mutta kauniit lakkaukset olet tehnyt. En tiedä onko mun Mundo de Unat sen parempia kuin kiinalaiset mutta mutta, joku kiina allergia minussa on. En kyllä innoissani ole MdU:n lakkoihinkaan tarttunut. Mene ja tiedä, oispa kristallipallo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MdU:t kyllä vähän järkytti. Vielä ei kuitenkaan ole tullut mun silmien eteen tietoa, että nämä BPS:n olisivat aiheuttanut jotain reaktiota.

   Poista
 4. Ihania lakkauksia! ♥ Ja kiva kuulla, että leimauslakatkin toimivat odotetusti. Mä en näitä ole uskaltanut tilata ihan just sen takia, kun ei voi tietää mitä ne tarkalleen sisältää. Vaikka vähän paranoidista se onkin, kun kyllähän just niiden alempien lakkakerrosten aika paljon pitäisi suojata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ♥ Värillisiä leimalakkoja loppujen lopuksi käytän itse niin vähän, ettei huolta ole. Musta ja valkoinen on sitten muilta turvallisimmilta merkeiltä :)

   Poista
 5. Onpa hauska idea tuollainen leimauslakka! Tuo Ginatricotin purple mint näyttää muuten todella kivalta ja sopii täydellisesti talvikynsiin ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista