19. joulukuuta 2016

Haaste: Jouluinen lakkaus

Viime kuussa kävi melkoinen lapsus, kun unohdettiin Marinan kanssa täysin meidän kuukausittainen kynsihaaste. Joulukuun puolella vasta havahduttiin, että "ainiin! 19. päivä oli ja meni". Minähän meinasin unohtaa joulukuun haasteen myös mutta onneksi Marina sunnuntaina päivällä asiasta muistutti. 

Aiheeksi sovittiin todella yllättävästi näin lähestyvän juhlan kunniaksi "jouluinen lakkaus" ja sehän passasi juuri sopivasti. Tosin, ei enää ollut niin mukava aihe, kun ei keksinyt että mitä ihmettä sitä tekisi. Oli siis niin sanotusti huono/ideaton kynsipäivä, joten minä meni sieltä missä aita oli todella matala! 


Jostain syystä en halunnut punaista kynsille laittaa niin tyydyin ihanaan tumman vihreään shimmerlakkaan Gina Tricotin Emeraldiin. En halunnut myöskään perinteisesti leimata - kun helpolla haluan päästä - niinpä kaivoin esiin holokultaisia salmiakkiglittereitä, joita asettelin tähden muotoon kynnelle. Mun mielestä näistä tuli silti ihan kivat. Jotain pientä kultaista glitteriä olisin kyllä voinut näin jälkeen päin kuvia katsellessa lisätä mutta ehkä yksinkertaisuus olisi siinä mennyt sitten pilalle. 


Tässä postauksessa on sekaisin eri laatuisia kuvia: järkkärillä ja uudella puhelimellani (Oneplus 3T) otettuja kuvia. Nämä oli ensimmäisiä kynsikuvia,joita napsin niin en uskaltanut pelkästään niitä vielä laittaa postaukseen vaan halusin vertailla näitä vierekkäin. Mun mielestä puhelimen laatu on luonnollisempi ja pehmeämpi. Mitään kuvia en ole muokannut, pelkästään vain rajannut. Puhelimella otettuja kuvia ovat yllä olevan parivaljakon vasemman puoleinen ja tämän tekstin alapuolella oleva kuva. Voi olla, että joskus tulevaisuudessa mennään pelkästään puhelimenkuvilla, kunhan opin käyttämään sitä kunnolla :)


Onko nämä kynnet joulua nähnytkään?
Käyppä vilkaisemassa myös Dioriina-blogissa, millaiset jouluiset kynnet sieltä löytyy. 

22 kommenttia :

 1. Nää kynnet on ihan superhienot! Tykkään tästä yksinkertaisuudesta. ^_^

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kauniit. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan super kivat! ♥ Ei se aina tarvitse olla sitä punaista joulu lakkauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Punainen meinaa pursuta joulun aikaan aina ulos korvista. :)

   Poista
 4. Onneksi et mennyt lisäämään mitään, nämä on just hyvät näin! :)

  VastaaPoista
 5. Nam, mulle tulee mieleen joulutortut ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän joo! Oisko pitänyt tehdä luumumarmeladit keskellä vielä ;D

   Poista
 6. Tosi kivat, vahan erilaiset joulukynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Vähän erilaista juu, kun olin aikaisemmin tehtnyt jo lumihiutale- sekä villapaitakynnet niin ei enää viitsinyt tehdä samankaltaisia.

   Poista
 7. Yksinkertaisesti nätit :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat joulun tähdet, kyllä näistä tulee hyvinkin vahvasti joulu mieleen - jos sitä epäilit! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän epäilin juu! Mutta hyvä, että joulu tulee mieleen :)

   Poista
 9. Söpikset! Kiva idea.

  VastaaPoista