19. lokakuuta 2016

Haaste: Halloween

Halloween-teemalla koristeltuja kynsiä vilisee nyt ympäri sosiaalista mediaa. Myös me Marinan kanssa kannamme kortemme tähän kekoon kuukausittaisen haasteen muodossa. Alunperin lokakuun aiheena ei pitänyt olla halloween mutta tässä kahtena menneenä vuonna emme ole tällä aiheella haastetta tehnyt niin nyt oli sen vuoro. 

En oikeastaan tykkää tehdä suoraan tiettyjä juhlateemaisia kynsiä, sillä ideointi tuottaa aina niin suurta vaivaa. Tuntuu, että aina pitää ylittää itsensä ja keksiä jotain uutta ja hauskaa. Halloweenin alla monimutkaiset maskeerausta ja askartelupaskartelua tarvitsevat tekokynsiverimössö-kynnet nousee mieleen mutta tarvittavien aineksien hankinta on liian vaivalloista yksien kynsien takia. Paitsi olishan ne pirun makeet! 


Tänäkään vuonna en lähtenyt ylittämään omia taitojani vaan tyydyin tuttuun ja turvalliseen liukuväriin. Yritin valita vähän halloweeniin sopivaa värimaailmaa, etten aivan baby blue-lakan ympärille lähtenyt näitä toteuttamaan. Lakoiksi valikoitui Zoyan Dovima sekä Gina Tricotilta 81 Alexis ja 175 Violet glims. 
Liukuvärin kaveriksi pääsin käyttämään kolme vuotta sitten ostamiani waterdecaleja. Ne taisi olla hiukan huonossa (tai liiallisessa) hapessa vähän pilaantunut sillä se kalvo/kuva tuntui superpaksulta ja jäykältä. Tarroiksi niitä olisi ennemmin voinut kutsua kuin siirtokuviksi. 


Kynsiblogien Facebook-sivulla on käynnissä halloween-aiheinen lakkauskilpailu. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa tagaamalla kynsikuvaan #kynsiblogitgoeshalloween. Kilpailukuvassa tulee olla mukana myös käsinkirjoitettu paperi samaisen hashtagin kera. Tarkemmat ohjeet löytyy Facebook-sivulta heti sivun alussa.  Olemme saaneet yhteistyössä kilpaluun palkinnot kolmen kärjelle mikä on minusta ihan huippujuttu. Toivottavasti saadaan useampi osallistuja tähän lakkauskisaan :) 

26 kommenttia :

  1. Ihanat! Nyt ei taida olla mitään samaa :D

    Pitääpäs käydä osallistumassa kilpailuun ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina ♥
      Ehdottomasti kannattaa osallistua! Osallistujia ei ole tullut montaa niin voittomahdollisuudet ovat suuret.

      Poista
  2. En tykkää liian creepyistä Halloween-kynsistä mutta hämähäkistä huolimatta nämä ei ole sellaiset vaan just hienot! :)

    VastaaPoista
  3. Nämä on ihan supermakeet ja vähän erilaiset Halloween kynnet :)

    VastaaPoista
  4. Ompa ihanat ja sopii tosi hyvin teemaan, vaikka ei oo perus oranssimusta värimaailma. Itse tykkään hirmu paljon violetista, niin jotkut tämmöset halloweenkynnet voisin itsekin vielä toteuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetin/purppuran itse lasken samanlailla halloweeniin kuin myrkynvihreän ja oranssinkin :) Kiva oli tehdä vähän erilaiset mitä ajatteli ensin tehdäkään.

      Poista
  5. Mää on kyllä toosi kivat, näkee halloweeninki mut vähä hillitymmin. Ihanat :)

    VastaaPoista
  6. Oih, nää on kyllä hienot kynnet! Sopivan hillityt miusta ^.^

    VastaaPoista
  7. Ihan mahtavat Halloween kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Siis mä en tajua, miten en ole ikinä tajunnut yhdistää näitä värejä halloween-kynsiin, kun näyttävät niin mahtavilta! Violetti ja kultainen kulkee kyllä nätisti käsi kädessä <3

    Facessa jo näitä hehkutinkin kun meinasi silmät tippua päästä lakkauksen nähdessäni, mutta pakko tätäkin kautta antaa vielä tunnustusta! Aivan mahtava halloween-lakkaus, mä niiin tykkään <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiettä, kiitos tästä ihanasta kommentista Nena ♥
      Mukava kuulla, että väriyhdestelmä toimii myös muiden mielestä :)

      Poista
  9. Upeat Halloween-kynnet! Jos osaisin itsekin tehdä tällaiset, niin alkaisin tekemään niitä nyt heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! Eihän nämä ole ollenkaan hankalat. Liukuväri sulla on hallussa ja eiköhön decalienkin käyttö suju ;)

      Poista