7. heinäkuuta 2016

Vesimarmorointia

Oon metsästänyt edullista asetonitörppöä useammasta kaupasta. Joskus aikoinaan löysin nimittäin Tokmannilta 2€:n hintaan yhden litran pullon. Enpä oo nyttemmin löytänyt Tokmannilta enää kyseistä ainetta ja esim. Bilteman 7-8€ litrahinta peltitörpössä houkuttele. Ehkä mun on pakko kävellä läheiseen rautakauppaan ja ottaa sieltä mitä on tarjolla - makso mitä makso, on nimittäin vain muutama cl asetonia jäljellä. Enhän mä voi ilman sitä leimata? 

Asetonimetsästyksen aikana nappasin mukaan litran pullon akkuvettä tulevia vesimarmorointeja varten. En nimittäin ole 1,5 vuoteen vesimarmoroinut kunnolla :o Water spotted räpellyksiä on tullut viime vuoden syksyllä kokeiltu muttei muuta. 


Pelkäsin pahinta ja olin valmis heittämään vehkeet seinään. Mutta kuten voitte nähdä, sitä ei tarvinut tehdä: akkuvesi nimittäin toimi! Ainakin tällä kertaa... Ei tarvinnut edes lakkoja vaihtaa vaan ensimmäiset valitut (Gina Tricot Lemon ja Another bite sekä Ciaten sininen Pool Party) toimivat hyvin :) En lähtenyt pitkän ajan jälkeen hakemaan mitään kuviota vaan vetelin pilkkutikulla rinkulat sikinsokin ja painon kynnen keskelle. 


Leimauksiakin näihin yritin mutta haluamani kuvio ei millään noussut leimasimeen kokonaan, joten luovutin. Marmorointeja voi olla luvassa useammin kuin 1,5 vuoden jälkeen, jos yritykset onnistuu näin hyvin jatkossakin :) 

21 kommenttia :

 1. Upeat! Mun mielestä tällaiset marmoroinnit on paljon kauniimpia kuin sellaiset täydelliset kuviot. Ne näyttää jotenkin niin staattisilta, kun taas näistä löytää aina jotain uutta ja jännää :). Mä löysin asetonia ainoastaan Rautiasta juurikin tuohon vähän alle kympin hintaan. On se sentään paljon halvempaa kuin apteekin asetoni, jota käytin tyhmänä pitkän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tälläiset "sotkumarmoroinnit" on kyllä oiva valinta juurikin tuon takia ja eipä tarvi niin herkästi pelätä epäonnistumisiakaan :)
   Asetonin hinta tuntuu jotenkin hirveältä riistolta vaikkei se litrahinnalta poikkea normaalista kynsilakanpoistoaineesta.

   Poista
 2. Vau! Hienot kesäkynnet! Ja löytyyhän täältä blogistasi roppakaupalla muitakin upeita kynsiä. Löysin tänne juuri Charming Nailsin blogiin jättämäsi kommentin kautta :) Klikkasin heti itseni lukijaksi! En oikeastaan paljoa muita kynsiblogeja seuraakaan kuin Charming Nailsia. Ja nyt sinua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Ja ihan mahtavaa, että löysit tänne blogiin ja jäit vielä seuraamaan :) Piristi mun päivää kummasti!

   Poista
 3. No nyt on kyllä upea marmorointi!

  VastaaPoista
 4. Nää on ihan älyttömän ihanat! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana väriyhdistelmä! pitäisi varmaan itsekin marmoroida taas vaihteeksi, edellisestä kerrasta on jo hetki aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää värit oli kivan kesäiset ja sopivan sähäkät :)
   Marmoroituja kynsiä on kiva nähdä ja tehdä, kun ne on aina uniikkeja :)

   Poista
 6. Oih ja voih ku onnistunu! <3 Upeat :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat (: mä tykkään enemmän tälläsistä "kuviottomista" vesimarmoroinneista (kirjoitin ensin verimarmoroinneista HUPS), se voi kyllä kans johtua siitä, etten osaa tehdä mitään hienoa kuviota D:
  ___
  Timantteja Kysillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuuuuups :')) Joo, tälläset marmoroinnit on paljon mukavampi tehdä, juurikin tuon osaamattomuuden kanssa :D

   Poista
 8. Vau! Ihanat värit ja kuviot. Mä en vesimarmoroi oikeastaan ollenkaan, se sotku ahdistaa mua :D Mutta marmoroisin varmaankin jos osaisin näin hyvin!

  VastaaPoista
 9. Oi että kun on ihanat! Milloinhan sitä itse rohkaistuisi taas yrittämään moista...

  VastaaPoista
 10. Älyttömän hienot marmoroinnit! ♥

  VastaaPoista