24. heinäkuuta 2016

Tumma liukuväri

Julkaisenpas tähän väliin kynnet, jotka on pyörinyt luonnoksissa jonkin aikaan. Viime aikoina on tullut tehtyä paljon pirteän ja hempeän värisiä kynsiä. Ehkä tämä kevät-kesä on syy siihen, mutta tuntuu etten viime talvenakaan tehnyt tummia kynsiä. 


Valitsin kolme tummaa/tummahkoa lakkaa Gina Tricotilta, joilla tein liukuvärjäyksen. Lähimpänä kynsinauhoja on harmaa Punk, keskimmäisenä Green dust ja kärjessä Brilliant. Mustat leimat poimin MoYou Londonin Holy Shapes 08 ja hopeat Über chic 1-02 laatasta. 


Omituisella väriyhdistelmällä nämä jotenkin oli kivat. Saattoihan mun pään sekoittaa pelkästää jo nämä tummat lakat! Näiden kynsien jälkeen en oo tummilla lakkaillut. Tätä tekstiä kirjoittaessa voisin kyllä pian tummaa kynsille haluta :)

Lakkaatko sä mielummin kynsille tummia vai kirkkaita sävyjä?

21 kommenttia :

 1. Tummat lakat on mieleeni <3 näissä on ihanat värit liukuvärissä ja tosi kivat leimaukset, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tummat lakat toimii <3 Kiitos :)

   Poista
 2. Oi nää on kyllä kauniit!

  VastaaPoista
 3. Kauniit (: mä tykkään kyllä lakata enemmän kirkkailla väreillä, mutta välillä kyllä löytyy tummiakin sävyjä, useimmiten syksyllä tai talvella.
  ___
  Timantteja Kysillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura :) Pitää aina muistuttaa itseä kaikista tummista ja jopa siitä toisesta ääripäästä (pastellisista), kun aina tarttuu niihin kirkkaimpiin ja silmiin osuviin väreihin.

   Poista
 4. Onpas kauniit!

  Mä vierastan vähän pelkkää tummaa / liian tummaa kynsillä, vaikka oikein koristeltuna tai juuri täydellisellä lakalla nekin on okei. :)

  VastaaPoista
 5. Vau! Upea lakkayhdistelmä, näyttää tosi kivalta. Itse koen oloni kotoisaksi myös tummissa sävyissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti syksyä ja talvea kohden sitä valitsee useammin tummia lakkoja kynsille. Tosin ne pirtsakat värit piristää kaiken harmauden keskellä :)

   Poista
 6. Nätin liukuvärin olet saanut aikaiseksi näin tummilla lakoilla, ja on lakkaukset muutenkin kauniit ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nanne :> Tuo säihkyvä sininen pelastaa kyllä paljon tässä lakkauksessa!

   Poista