30. heinäkuuta 2016

Mun ekat F.U.N Lacquerit

Mä oon tähän asti karttanut FUNin glitterpommeja, sillä glitterlakat eivät ole oikein mun juttu. Kuvissa ja kynsillä ne näyttää aina tosi kivalta mutta en oo koskaan osannut haaveilla niitä itselleni jo korkean hinnan takia. Heinäkuun kynsikoristehuutiksessa bongasin FUN parivaljakon, jotka sitten huusin itselleni.., 

Tämä vihreä-pinkki kaksikko on 2016 kevätkokoelmasta ja vihreää näyttää olevan vielä myynnissä myös Cesarsshopissakin. Swatchailin ne tikulle ja totesin niiden olevan ei-niin-peittäviä, joten idea glitterliu'usta vyöryi välittömästi mieleen. Liu'ussa nämä kaverit toimikin tosi kivasti ja kumpaakin on 3-4 kerrosta. 

Ensimmäisenä tuputtelin kynsille Rose Landin. Erottuu muuten kynsillä hyvin koostumus: pohja on suloisen pinkki jossa microglittereiden lisäksi on runsaasti hopeisia holoflakieita.


Spring Snowflake on vihreä pohjainen microglitterinen ja myöskin runsaalla määrällä hopeisia flakieita höystetty lakka. Tässä on aavistus myös kultaa mukana. 


Flakie-lakat saa aina hiukan käsikarvoja pystyyn, mutta varsinkin tuossa pinkissä ne toimi! Vihreä oli vähän haljun värinen liu'utettuna mutta ei hassumpi sekään. Onpa nyt taas yksi uusi lakkamerkkineitsyys menetetty ja voisin sanoa, että jos edullisesti eteen tulee lisää nättejä FUNeja niin mikä etten toistekin kynsiä niillä lakkaisi. Ei nämä niin pelottavia ollut omilla näpeillä kuin kuvittelin. :)

8 kommenttia :

 1. Roseland on kyllä ihana lakka <3 ja on tuo vihree kanssa, mutta omilla kynsillä vierastan kovasti vihreetä :D
  __
  Timantteja Kysillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään vihreistä lakoista pulloissa ja himoitsen ja ostan niitä mutta sitten en osaa lakata ollenkaan niillä :D

   Poista
 2. Ihania liukuvärejä <3 Funilla on myös helposti peittäviä hologlittereitä, ne on minusta kauneinta ikinä :) kannattaa tutustua jos sattuu sopivasti eteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hologlitterit kuullostaa hyvältä! Täytyy pitää silmät auki kyllä :)

   Poista
 3. Sieviä ranskiksia! Nämä kaksi lakkaa eivät koostumuksiltaan ole mielestäni lainkaan tyypillisintä F.U.N:ia, joten suosittelen kyllä kokeilemaan jotain muitakin lakkoja merkiltä. Esimerkiksi Philia (h) ja Seductive Marmalade ovat yksiä omia suosikkejani. ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat liukuvärit ♥ Mite sä oot pystyny olemaan ilman FUNeja :D ne on niin ihania ♥

  VastaaPoista