5. heinäkuuta 2016

Hopeahaat

En taida olla ainoa, jolla leimaaminen tökkii teknisiin ongelmiin välillä, jos lukee viime aikoina julkaistuja postauksia blogeissa. Oon itsekin tässä tovin leimannut pelkällä aidolla, sillä pehmeämmällä Clear Jelly Stamperilla joka toimii kyllä kiltisti. Yleensä kun ongelma tulee, syynä on leimauslakka. Mun luottomusta MoYou Nailsilta alkaa ilmeisesti vetelemään viimeisiään, kun se ei millään halua nousta leimasimeen kuin vasta ehkä viidennellätoista kerralla vahingossa. Ja se, kun alkaa ärsyttämään niin tulee iskettyä kynnelle huonot leimat, jotka on täysin repaleiset ja sitten yritän paikata niitä toisella repaleisella leimalla. Sotkun ja vitutuksen siinä saa vaan aikaan. Instagramissa @sevenseasofpolish julkaisi upeat sinipinkkiliu'ut kera leimojen, jotka pinttyi mun päähän totaalisesti. Hetken päästä siitä Polish Fictionin Tintti julkaisi kauniit inspiroitumiskyntensä samaisesta lakkaukseta. Tämähän sai mulla tuulta purjeisiin ja lähdin etsimään sopivia lakkoja. 
Picture Polishin Freya's cats toimitti sinisen virkaa ja Gina Tricotin Shimmer pink pinkin. Leimaukset on napatta Über chic 1-01 laatasta Dependin hopealla. Vaikkei virheettömät kynnet olekaan niin tykkään näistä! Omat ideat kun on välillä hukassa, voi onneksi kolleegoilta lainata ideoita. :) Koko päiväksi on luvattu sadetta, joten mä tartun imurin varteen ja myöhemmin lakkapullo(ihi)n.

Mitä suunnitelmia sulla on tälle päivää? 

13 kommenttia :

 1. Leimaaminen kyllä on :DD mutta hienot kynnet on, ei uskoisi että on ollut ongelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Hyvä, ettei se tekemisen tuska välity aina kuvien kautta. :D

   Poista
 2. On kyllä mahtavat kynnet, jälleen! :)

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä makeet! Ja samat lakkailusuunnitelmat on täällä päässä, nyt vaan odottelen vielä hetken aikaa ennen ku alan kans leimailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toivottavasti sun leimailut onnistuu ilman vastoinkäymisiä :)

   Poista
 4. Nää on mielettömän hienot. Munkin alkaa tehdä mieli kopsata idea :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! ü Ei muutakuin jonon jatkoksi Malle :)

   Poista
 5. Hirmu upeet! Ostin vuosi sitten uudet bikini mitkä on sinipinkit ja mun on siitä asti pitänyt tehdä pinkillä ja sinisellä kynnet, mut en oo vieläkään saanu aikasiks :D

  VastaaPoista