29. kesäkuuta 2016

Pihlajapuun lehdet

Jos ei kiinnosta pieni avautuminen niin jätä lukeminen tähän! 
Nyt täytyy todeta, että alemmuskompleksi on iskenyt vähän päällensä. Tuntuu, että kaikki tekemäni kynnet epäonnistuu tai ovat liian tylsät. Oon nähnyt muissa blogeissa ja instassa toinen toistaan upeampia kynsiä ajatellen, etten koskaan itse saa aikaseksi tuollaisia. Ja kuvien laadun haluaisin paremmaksi. Tähän tarvisin rahaa, jotta saisin uuden kameran tai edes objektiivin. Lisäksi lisävaloitus ja uusi kuvauspaikka olisi jees. Tietenkin oikeanlaiset kuvankäsittelytaidot olisi mukava lisä. Toki olen nyt pärjännyt ihan ok pelkällä rajaamisella ja valoituksen lisäämisellä. Aina voi kehittyä mutta itse junnaan paikalla. 


Uudistuksia olen kuitenkin jo tehnyt vähän! Blogin ulkoasua olen saanut vähän muutettua mieluisemmaksi. Uuden bannerin suunnittelu on kovasti ajatuksissa. Oon kirjoittanut myös uuden välilehden (tuossa keskellä bannerin alapuolella), missä on vähän perusjuttuja meikäläisestä, jos tänne joskus jotain uusia lukijoita ilmestyy. Sen rinnalle on tulossa myös kynsilakkalista, jonka toivon mukaan saan pidettyä ajantasalla. Siihen listaan yritän jaksaa jossain välissä lisätä linkit postauksiin, joissa kyseinen lakka on kynsillä. 


Kynsillä on uusimmista Gina Tricotin lakoista Caribbean, jonka päälle olen leimannut vihertävällä metallisella China Glazen Cherishillä lehtiä BPS:n BP-L001 laatasta, jonka olen saanut testattavaksi. Hyvin toimii.

*Koodilla KLX31saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

21 kommenttia :

  1. No nythän sinä höpsit! Minä aina ihailen hyviä kuviasi, siistejä kynsiä ja koristelutaitojasi :) tuntuu että minä en saa aikaan, teen vaan aina samanlaisia ja tylsiä kynsiä...
    Älä siis yhtään höpsi, sulla on todella laadukas blogi ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eei, itkuhan tässä tulee kun tälläsiä lukee :') Ihana kuulla välillä, mitä mieltä lukijat on blogista/kuvista. Tälläiset jutut pistää tuulta purjeisiin hyvässä mielessä, kiitos ♥

      Poista
  2. Mulla on usein samanlaisia ajatuksia, etten keksi mitään hienoja koristelutapoja. Mä tykkään kovasti sun blogista ja sulla tosi hyviä kuvia ja yllätyin oikeesti, että et muokkaa niitä muuten kuin rajauksella ja valotuksen säädöllä. Kauniit kynnet! Monellako kerroksella Caribbean peitti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Neilikka ♥ :)
      Toisaalta kaikki koristelutavat "ei oo mua" mutta silti haluaisin tehdä niitä, kun muiden kynsillä näyttää hienolta :)
      Joo, ja harvoin sitä valotustakin säädän. Jos sormet näyttää hitusen liian punaisilta tai tausta on liian tumma niin ainoastaan silloin.
      Caribbean on kahden kerroksen lakka! Pari postausta taaksepäin löytyy swatcheja. :)

      Poista
  3. Nyt höpötät hassuja! Mä aina ihailen sun kuvia ja lakkauksia. Teet aina niin siistiä jälkeä, kun omat tuntuu olevan aina ihan suttuja.

    Sun kynsistä haen usein inspiraatiota omiin lakkauksiin (:

    ____
    http://timanttejakynsilla.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten siistiä kuulla, että mun kynsistäkin voi joku saada inspiraatiota! :)
      Kiitos Laura ihanasta kommentista ♥

      Poista
  4. Mun mielestä sulla on tosi laadukkaat kuvat! Tykkään erityisesti siitä miten laitat alkuun ison vaakakuvan ja seuraavaksi kaksi pystykuvaa vierekkäin. Se näyttää silmään kivalta ja tyylikkäältä. Sitä paitsi mä kuolaan aina sun liukuvärejä, joten sun sisäinen kompleksi ei kyllä ainakaan mitenkään välity lukijoille :). Mutta tiedän kyllä mitä tarkoitat. Mulle tulee tyhmä-paska-ruma-kompleksi heti jos en keksi jotain mieletöntä kun istun lakkaamaan tai jos yhdet kynnet menee metsään. Toi lakkalistan linkitys lakkauksiin kuulostaa muuten tosi hyvältä (joskin työläältä) idealta. Halipusuja täältä sinne <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toi on tosi ärsyttävää, kun kertarykäsyllä haluais lähes rakennekynsiltä näyttävät kynnet ja sitten saa aikaseksi jotku sotkuset kamaluudet :D Kyllä siinä mieli painuu joksikin aikaa syvälle maan alle, kun mieli kuvittelee idean hienommaksi kuin itse pystyy tekemään.
      Lakkuksien linkkaus tulee olemaan aika raskasta, mutta ensimmäinen tavoite on linkata ainakin swatchpostaukset. Toisaalta, kun lakat vaihtuu häviää ne linkkauksetkin samalla. Tätä täytyy vielä suunnitella tarkemmin.

      Poista
  5. Upea lakkaus taas! <3 Kyllä sää osaat, noita alemmuuksia vaan tulee aina joskus jostain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Niin se varmaan on, jostain se tyytyväisyys omiin kynsiin tulee kun harrastusta on kuitenkin jatkunut niin pitkään :)

      Poista
  6. Höpöhöpö, mitään vikaa ei ole sun kynsissä eikä kuvissa! :) Mulle kans kuvat tuottaa päänvaivaa. Yksinkertaisesti inhoan kynsien kuvaamista, en jaksa käyttää järkkäriä, ei oo ees light boxia... Haluaisin ottaa hyviä kuvia ja muokata niitä, mutta en tykkää tarpeeksi hommmasta että viitsisin. Mä haluan vain tehdä kynsiä ja olis hirveen kiva jos kuvat ilmestyisi tyhjästä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtavaa oliskaan, kun kuvat vaan ilmestyisi bloggeriin :D
      Kiva, jos tosiaan tykkäilet niin kuvista kuin kynsistäkin Maiju :)

      Poista
  7. Sun blogi on just hyvä, yks mun lemppareista. Oot just niin taitava ja kuvat tuntuu olevan aina täydellisiä pikkurilliä myöten. :D Kauniit kynnet on. :^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos Satsuli :D<3 Ihanaa, kun kommentoit niin usein postauksiin :)

      Poista
  8. Eihän sun blogissa tai lakkauksissa ole mitään vikaa! <3 Mä oon myös miettinyt lakkalistan tekemistä mut sen työläs päivittäminen ja lakkausten linkkaaminen on ainakin toistaseks kuulostaneet turhan aikaavieville. Pitäis vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä se!

    VastaaPoista