12. kesäkuuta 2016

Minttu-valkoinen pitsi

Kävin pyörähtään Raahen 2m Essence-hyllyllä. Oon kuullut huhua, että hyllylle päästyä siellä saattaa vähän lähteä mopo käsistä. Mulle yleensä käy niin, että en osaa oikein ostaa mitään, jos on liikaa jänniä juttuja. Muutaman kivan ostoksen kuitenkin tein ja yksi niistä on kynsillä näkyvä nude Dream on


Koristelujen kanssa tuli jonkin aikaa taisteltua. Muistin kuitenkin viime viikolla BPS:sta saapuneet uudet testileimauslaatat. Ajattelin nudeen sopivan jonkin kivan pitsikuvion joten laatta BP-L028 oli nappivalinta tähän väliin. 

Villinä korttina näissä kynsissä on Kikon 526 Mint, joka toimi leimauksessa täydellisesti. Pelkkä minttupitsi näytti kynsillä hiukan tyhjältä niin leimasin vielä pienet kaistaleet Konadin valkoisella viereen. Jotain kimallusta nämä olisi saattaneet kaivata lisäksi, mutten keksinyt mitään sopivaa toteutusta kimalluksen lisäämiseksi. Ehkä se oli näiden kynsien pelastus! 


Kynsillä on myös uutta (ainakin mulle) Essencen päällyslakka, joka yllätti mut sillä olikin nopeasti kuivuva ja jätti kiiltävän pinnan. Blogin facebooksivuilta näet mistä lakasta on kyse. :) En vielä yhden käyttökerran jälkeen kirjoita postausta vaan tutustun siihen jonkin aikaan, ettei ollut vain ensikokeilun sokeutta..

*Koodilla KLX31saa Born Prettyn normaalihintaisista tuotteista 10% alennusta

14 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Ihana oli tehdän tälläiset vähän hillitymmän väriset kynnet :) kiitti!

      Poista
  2. Näyttääpäs kivalta toi jälki mitä Kikon minttu kynnelle teki! Valehtelematta noin minuutti sitten selaisin vielä eri leimalakkasivuja ja kirosin kun itselläni ei ole kunnon mintunväristä leimauslakkaa, mutta ongelma taisi ratketa nopeammin ja helpommin kuin oisin ikinä kuvitellut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä sattuma! :) itekin yllätyin kuinka hyvin tuo kiko leimasi, ainakin vaalealle pohjalle :)

      Poista
  3. Oi että, tosi kauniit! :)

    VastaaPoista
  4. Kivasti täydentää näitä tuo valkoinen pitsi minttuisten kanssa. Kokonaisuutena muutenkin aivan ihanat!

    VastaaPoista
  5. oi nämä on aivan superkivat <3 nopeasti katsottuna tuo essencen nude näyttäis melko samansävyiseltä OPIn You're so Vain-illa- lakan kanssa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä en osaa sanoa tuohon kuinka lähelle Vain-illan kanssa tuo on mutta oon yrittänyt bongata itelle sen sävyistä lakkaa. Voisikin huhuilla jossain yhteisössä ovatko kuinka lähellä toisiansa :)

      Poista
  6. Tässä on tosi onnistunut yhdistelmä! Tykkään! Tuo valkoinen pitsi tuo jotenkin myös tuon minttupitsin esiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula :) Oon kyllä täysin samaa mieltä sun kanssa tuon valkoisen pitsin kanssa, ilman sitä ei nämä olisi niin kivat.

      Poista