12. toukokuuta 2016

Sininen marmorointi

Kynnet tehty tammikuun alussa. "Unohtunut" luonnoksiin.

Lähdin pitkästä aikaa kokeilemaan vesimarmorointia. Syksyllä yritin waterspotted-tekniikka eikä se lähtenyt oikein toimimaan. Eikä se kyllä nytten tämä marmorointikaan. Kokeilin useampaa Ginan lakkaa mutta eivät lähteneet ollenkaan leviämään vedenpinnalle. Jähmettyivät muutaman kierroksen jälkeen aivan kokonaan. Kokeilin sitten näitä paria Kikon lakkaa, jotka levisivät veden pinnalle kuin humps vaan. Ilmeisesti Ginan lakat ovat liian paksuja tai jotain. Ajattelin joku päivä kokeilla vielä jotain eri sävyjä ja koostumuksia, että missä vika. (En ole vielä tähänkään mennessä kokeillut). Onneksi vesimarmorointi ei ole se mun suosikki koristelutapa, jossei suurin osa mun lakoista ei toimi siinä hommassa ollenkaan. 


Kikojen (Gobalt Green ja Mint) ja Piecesin Elephant skin toimivat kolmikkona tosi kivasti yhteen. Annoin marmorointikuvion jähmettyä vedenpinnalle, josta sen muutaman tunnin päästä noukin pois. Leikkasin saksilla näteimmät kohdat kynsille ja hiukan kostean lakan päälle ne sitten länttäsin. Tulevaisuudessa luultavasti tulen vesimarmoroinnit tekemään veteen dippaamalla koska kokokynnen peittäminen jollain kalvolla ei ole tosiaankaan lempipuuhaa :) 


Onpas vuoden alussa ollut komian mittaiset ja malliset kynnet! Jospa kesän aikana saisin kasvatettua tähän mittaan uudelleen :) Marmorointiakin voisin kokeilla joku päivä. Muistatko milloin viimeksi itse vesimarmoroit? 

6 kommenttia :

 1. Nää on värimaailmaltaan ihan täydelliset <3 Pitäispä kaivaa taas joku päivä vesikippo esiin ja marmoroida, tainnu taas pari kuukautta vierähtää edellisestä kerrasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo harmaa näyttää vähän turhan likaiselta mintun vieressä mun mielestä. Puhtaampi harmaa sopisi paremmin :)
   Marmorointipuuhat tarvitsee aina sen oman hetkensä, jotta niitä viitsii alkaa värkkäämään. :)

   Poista
 2. Kaunis ja harmoninen kokonaisuus :)

  VastaaPoista