21. huhtikuuta 2016

Herringbone

Viimeisimmän Mi Nailsin tilauksen mukana tuli myös muutama uusi sabluuna testattavaksi/esiteltäväksi. Mi Vinyls Herringbone-sabluuna irtosi arkistaan ihan ok. Muutamat siivut jäi kiinni mutta painelin ne arkin toiselle puolelle niin jäivät siihen kiinni.

Kynsillä mulla oli Girly Bitsin Don't Tangle Your Tinsel niin ajatelin sen päälle sopivan liukuvärinä jotain kimaltavaa myös. Picture Polishin Enchanting ja Freya's cat.


Yritin vähän jotain uutta ja tehdä liukuvärin pystyyn mutta ei se oikein toiminut tämän kuvion kanssa. En saanut tarpeeksi myöskään värejä sekasin jajaja... Vinyylit tarttui suurimmaksi osaksi hyvin kynteen kiinni mutta muutamasta kynnestä kärjen ja sivujen alueelle tuli sotkua. Olinkohan sitten niitä joutunut useamman kerran painelemaan arkkiin, että liimapinta oli vähän heikentynyt. 


Tuo kuvio on kyllä nättiä, kun on niin pienet välit. Sabluunat on vain mulle ongelma käyttää. Silti niitä on kiva käyttää vaikkei aina menekään putkeen :) 

16 kommenttia :

 1. Mun mielestä nää on tosi kivat ja liukuväri sopii hyvin ♡

  VastaaPoista
 2. Oii miten ihanat! Merenneito tulee mielee :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satsuli :> Merenneidon pyrstön kimallus tulee kyllä vähän mieleen itselläkin!

   Poista
 3. Näistä tuli oikein kivat! Tuo liukuväri toimii kivasti tämän kuvion kanssa! Sitäpaitsi sininen ja vihreä on vaan niin ihana yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen ja vihreä on mun suosikkivärejä ♥
   Kiitti Paula :>

   Poista
 4. Tosi kiva toi vinyylikuvio ja kaunis väriyhdistelmä tässäkin lakkauksessa :).

  VastaaPoista