4. maaliskuuta 2016

Sirkushuvit

Sähkönsininen-minttu väriyhdistelmä jäi mulla mieleen joistain kivoista kynsistä jotka on joskus vilahtanut silmien edessä. En vain kuollaksenikaan muista milloin ja missä mutta ei kai sillä nyt niin väliä.
Mi Nailsiltä saapuneessa paketista löytyi pussukka, jossa oli hopeisia pyöreitä glittereitä*. Glitterit ovat samankokoisia kuin Opin I Snow You Love Me lakassa eli halkaisijaltaan 2mm. Nenakin blogissaan mainitsi, että nämä ovat kuin köyhän miehen ISYLM lakka. Yhdestä pussukassa on n.800 glitteriä ja hintaa tällä on vain 1,5€. Aika edullista mun mielestä! Kolmion rajasin Heidi for Mi Vinyls* -kolmiovinyyleillä.


Lakoiksi valitsin kirkkaan Kikon 389 Mint sekä Ciaten sinisen Pool Partyn. Jostain syystä yhdistän terävät kolmiot sirkusteemaan. Syy tähän voi hyvinkin olla sirkusteltan katto. Tästä ajatuksesta otsikkokin syntyi.


*Tuotteet saatu blogiin esiteltäväksi, eikä blogista löydy mainoslinkkejä. 

12 kommenttia :

 1. Natsaava väriyhistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nämä oli niin kiva väripari etten malttanut olla laittamatta kynsille :)

   Poista
 2. Nämä on kivat! Värit on jotenkin keväiset ja noi glitterit asopii hienotsti! Tykkään tuosta tyylistä ja olen itsekin tehnyt samoilla vinyyleillä. Ne on ihan mun lempparit! Pitänee itsekin kaivaa keväisempiä lakkoja esiin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on myynnissä Mi Nailsissä päivitetty versio näistä kolmiovinyyleistä, joilla onnistuu esim. glitterkolmio!

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet! Näitä katsellessa tekisi itsekin mieli kaivaa kaikki vinyylit esille ja alkaa teippailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullakin oli pieni tauko vinyyleistä mutta nyt kun ne kaivoi esiin, niin tekisi mieli tehdä useat kynnet niillä :)

   Poista
 4. Kiva väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista