14. maaliskuuta 2016

Gina Tricot - Shim.sky, All green and Orange Pop

Taas oli Gina Tricot julkaissut pari uutta lakkaa. Minähän sitten reippaana tyttönä Oulusta kipasin ne hakemassa hiihtolomalla. Tuo sininen Shim. sky on pari kesää sitten tullut mutta se on pyörinyt täällä blogin luonnoksissa jo hetken aikaa, niin laitoin nämä kaksi uutuutta yhtä aikaa näytille sen kanssa.


196 Shim.sky - ihanan taivaansininen shimmerlakka. Shimmerit shiftaileen violettiin, mikä näkyy myös kynnellä. Kynsillä kolme kerrosta, eikä peittänyt täysin. Helpoiten pääsee, kun laittaa alle peittävämmän lakan ja tätä päälle. 


276 All green - Sievä harmaan vihreä creme. Kahdella kerroksella kynnet peittyi juuri ja juuri.


277 - Orange pop. Räväkkä tumman oranssi creme. Hyvän paksuhkon koostumuksen vuoksi, kynsille riitti vallan mainiosti kaksi kerrosta. Toimii varmasti myös valkoisen päällä yhdellä kerroksella.


Mikäli instagram-maailmassa pyöritte, niin mullahan on erikseen Ginan Tricotin lakkakuville siellä oma tili @myginatricotpolishes. Siellä on paljon swatcheja sekä pullokuvia. Ja lisää tulee koko ajan. Ja mikäli haluat jonkun tietyn lakan swatch-/pullokuvan sinne niin kommentoi joko sinne tai tänne blogin puolelle. Lisään sen sinne sitten pian! :) 

4 kommenttia :

  1. Tuo vihreä on aika jännittävä sävy, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullossa ostaessa näytti kivemmalta kuin kynsillä :D

      Poista