25. tammikuuta 2016

Sambamamba

Hyllyssäni on hetken aikaa pyörinyt suloisella elefantin kuvalla varustettu lakkapullo. Tähän ella + mila lakkamerkkiin muistaakseni törmäsin ensimmäistä kertaa facebookissa kynsikoristeluryhmässä, kun ihmiset puhui söpöistä lakkapulloista ja tämä norsu jäi mieleeni. 

Samba beats on osa samba kokoelmaa ja sävyltänsä se on pirtsakka vihreä turkoosi. Kuviin en millään saanut sen kirkkautta napattua mutta voitte vaikka käydä vilkaisemassa ella + milan nettisivuilla oikeaa sävyä tarkemmin tästä linkistä. 


Nämä kynnet syntyi periscopelähetyksen aikana. Sain jälleen hyviä vinkkejä ja ideoita näihin kynsiin. Tosin tuntui siltä etten saanut aikaiseksi niin kivoja kynsiä kuin toivoin tai halusin. Kultaisen täplät on China Glazen Passionia joita reunustaa Ginan ruskea Chocolate. Samba beatsia kynsillä kaksi kerrosta.

Kynnet ei kuvissa ole enään parhaimmassa vedossa sillä ovat 4 päivän ikäiset. Meinasin ensin jättää nämä julkaisematta mutta näin kauan, kun lakkauksia oon jaksanut pitää niin ajattelin julkaista ne täälläkin.


Onko sulla jotain suloisia lakkapulloja? 

15 kommenttia :

  1. Söpö pullo ja ihanat kynnet

    VastaaPoista
  2. Mä kattelinkin sun lähetystä sen minkä kerkesin, kun oltiin juuri autossa. :D Ella+Milan lakkapullot ovat kyllä todella söpöjä ja värit aika herkullisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kun kävit edes vilkaisemassa :)
      Mä vielä haluaisin DaLen pöllöpullon ja sen lehmä!

      Poista
  3. Onpa söppänät kynnet ^.^
    Miulla ei kyllä taida olla yhtään suloisia lakkapulloja :D Kaikki on OPI:ia, PP:tä jne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)
      Mun mielestä PP:t on paljo söpömpiä kuin opit siroutensa vuoksi :D

      Poista
  4. Onpa hurmaava lakkaus! Yllättävän kivalta näyttää nuo kultaiset pantteritäplät tämän lakan päällä, oih ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nena Sofia :) Mulla heti tuli mieleen kultaiset täplät, kun koristeluja aloin miettimään. Enkä päässyt siitä ajatuksesta sitten yli :)

      Poista
  5. Onpa kiva yhdistelmä! Mä en oo saanu vielkään aikaseksi ladattua Periscopea, kun puhelin on niin täynnä kuvia, ettei uusia sovelluksia mahdu.. :D

    Mun mielestä söpöimmät lakkapullot ovat Anna Gorelovan ja Dance Legendin yhteistyössä syntyneet pöllöpullot. Voisin haalia niitä vaikka kuinka, jos vaan olisi helpommin saatavilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöllöpullot on kyllä suloisia. Sellainenkin pitäisi joskus saada hankittua! :D
      Voi eei, sun pitää tyhjentää kuvat puhelimesta koneelle niin saat uusia sovelluksia ladattua :D

      Poista
  6. Kaunis lakkaus ja kivan värinen lakka :) Myös norsu on suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kesäinen väri mutta meneehän se näin keskellä talveakin :)

      Poista
  7. Kun mulla seuraavan kerran on lakkabudjetissa liikkumavaraa niin ostan kyllä Ella+Milaa! Sävytkin näyttää olevan oikein houkuttelevia :) kivat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän nettisivuillaan on kaikki lakkasävyt kivasti esillä, että osoittelin vaan niitä sormella toistaen: "haluan tuon, tuon, tuon ja tuon ainaki.." :')

      Poista