3. tammikuuta 2016

Pastellia kiekuroilla

Kuukauden ensimmäisenä päivänä pidin ensimmäisen virallisen kynsienlakkaus Periscope lähetyksen. Ja vitsit se oli kivaa :) Oli mukavaa, kun muita kynsi-ihmisiä tuli aktiivisesti sinne juttelemaan mun kanssa. Meinasi välillä kynsinauhojen putsaaminen unohtua, kun piti aktiivisesti seurata muiden keskustelua. 


Sain katsojilta vinkkejä, että minkälaiset kynnet teen. Lopulta päädyin/päädyttiin pastelliseen minttu-vaaleanpunaiseen liukuun Gina Tricotin Have a mint ja Barry M Rose hip . Pohjalle lakkasin yhden valkoisen kerroksen Essencellä. Liu'un päälle yksi kerros China Glazen Fairy Dustia

Valikoitiin yhdessä kiekuraleimat Über Chic 1-sarjan laatoista ja leimojen väri-ideakin tuli katsojalta. Toin esille erilaisia violetteja lakkoja, joilla pystyisi leimaamaan ja Golden Rosen matte velvet 107 valikoitui kynsille.  


En olisi ite osannut valita tälläistä värimaailmaa kynsille varmaan koskaan, joten kiitos kaikille teille jotka kävitte lähetyksessä vaikuttamassa näihin kynsiin :) Olispa se aina yhtä helppoa valita itsekin näin erilaista kuin yleensä kynsille. Ehdottomasti pidän scopelähetyksen toistekin - varsinkin kun omat ideat on hukassa. Vähän myös lupailin vesimarmoroida joku kerta ;) Helpoiten ja nopeiten tiedät näistä tulevista lähetyksistä, kun rupeat seuraamaan mua (@heipyh) kyseissä sovelluksessa.

Nämä kynnet on mun mielestä aika keväiset. Joskos sitä alkaisi jo tekemään kevätkynsiä niin nämä tulevat paukkupakkaset menisi nopeasti ohi? 

29 kommenttia :

 1. Hauska idea tuo Periscope-lähetys ja todella kauniit kynnet lakkasit! Värit on tosi upeat ja leimaus sopii niihin hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Neilikka! Mä tykkään itse seurailla periscopessa kaikenlaisia lähetyksiä, mutten ole vielä törmännyt kynsihommiin :)

   Poista
 2. Hitsit kun ei itse ollut mahdollisuutta tulla seurailemaan lakkaushetkeä! :D Tosi upea lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Seuraavalla kerralla sitten. Ajankohta on aina vaikea valita niin, että mahdollisimman moni pystyisi tulla katsomaan sitä.

   Poista
 3. On kyllä aivan sairaan kauniit! Tuo värimaailma on tosi ihana.:)

  VastaaPoista
 4. Näistä tuli tosi kivat (: ja oli kyllä kiva seurata periscope lähetystä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos! :) Oli myös kiva tehdä lähetystä ja mukavaa, kun tuttujakin oli siellä.

   Poista
 5. Nää on kyllä niin kauniit!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen idea tuo Periscope-lähetys, en oo ite vielä tutustunutkaan kyseiseen sovellukseen :) Ja nää kynnet on todella kauniit! ♥ Pitää itsekin alkaa kevätkynseilemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua ja tulla seuraamaan kynsilähetyksiä erityisesti ;)
   Kiitos. Hyviä ideoita heiteltiin ilmoille ja niitä yhdisteltynä tälläiset sain aikaan.
   Ehdottomasti kevätkynsille näytän peukkua, pitäähän sitä olla hyvissä ajoin :)

   Poista
 7. Oon pitkittäny Periscopen latausta, mut ehkä mun on nyt pakko kun kaikki muutkin! :D Olis kiva katella, miten muut lakkaavat.
  Kynnet on todella kauniit, ihanat väritkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Mun mielestä tämä periscope on mukavampi kuin snapchat :) Itekin odotan muiden rohkaistuvan ja tekevän lähetyksiä :)
   Kiitos Anni!

   Poista
 8. Oi ku nätit! Jaa, pitääpä tutkiskella itekki mistä tossa on kyse, ois kiva kyllä katella muiden lakkailuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rose86 :) Kannattaa tutkiskella ainakin kynsihommien kannalta. Tällä sovelluksella saan itse ainakin ajan kulumaan jos on sellainen tilanne :D

   Poista
 9. Mua harmittaa kun en ehtinyt seurailla juuri sillä hetkellä - jälkeenpäin vasta katsoin! :) Tai no ehtinyt ja ehtinyt, nukkumassahan mä olin.. :D
  Mutta ehdottomasti koitan olla paikalla seuraavassa videossa! Tulispa pian! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se livenä paljon jännempää kuin jälkeen päin katsottuna, ainakin mun mielestä :)
   Pitää seuraavalla kerralla kokeilla illemmalla keretä tekämään lähetys, jotta useampi pääsisi seuraksi :)

   Poista
 10. Voihan periskooppi! Mistä näitä uusia sovelluksia oikein tulee? Mä oon jo ihan liian vanha ilmeisesti :). Ihastuttavan keväiset kynnet saitte porukan kanssa yhteistuumin aikaiseksi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kumpa näitä sovelluksia ei puskisi näin paljon, että kerkiäis siihen edelliseenkin tutustua vähän paremmin :D Mutta kyllä tää PS on parempi SC näin lyhenteitä käyttäen :D

   Poista
 11. Mun täytyisi keritä tutustumaan tuohon Periscopeen. :) Ihan uusi juttu vielä! Kynnet on aivan upeat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti joskus eksyt katsomaan mun lähetyksiä tai jopa lähettäisit itse. :)

   Poista
 12. Todella kauniit nämä lakkaukset ^.^
  Mie en tiiä kyllä yhtään näitä nykyajan "hömpötyksiä", mitään hajua mikä tää periscopekin on :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos :)
   Itellä tulee seurattua nuorison toimintaa nii paljon, että väkisinkin oppii tuntemaan nämä sovellushässäkät vaikkei aina haluiskaan :D

   Poista
 13. Hirmu kaunis lakkaus ja älyttömän ihanat värit!♥

  VastaaPoista