7. tammikuuta 2016

Gina Tricot - Purple power, Candy peach, Nude beige ja Garden green

Oli melkoinen järkytys löytää Oulun Gina Tricotin lakkalaarista uusia lakkoja, joista en ollut ollenkaan tietoinen. Silmiini osui ensimmäisenä mintunvihreä kaunokainen ja tarkemman laarin penkomisen jälkeen löysin muutaman muun uuden sävyn. Kourat täynnä lakkoja, siirryin hyvillä mielin kassajonoon. 

Vaaleat kevätlakat alkavat salakavalasti ilmestymään kauppoihin, onhan aurinkokin muutaman minuutin enemmän valoa näyttämässä näin tammikuun alussa. Ilomielin lakkailen tälläisillä vaaleilla sävyillä jo vaikka enpä ole tainut missään välissä vaipunut tummien talvilakkojen maailmaan :)


271 Purple power - kaunis vaalea violetti. Kaksi helppoa kerrosta. 


127 Candy peach - täydellinen rusketuksen korostaja, persikkaisen vaaleanpunainen creme. Kaksi kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen.


273 Nude beige -  maitokahvin sävyinen ruskea creme saa kahvihampaan kolottamaan. Tässä koostumus oli hiukan paksumpaa muihin postauksen lakkoihin verratuna. Kynsille lakkasin kaksi kerrosta tasaisen lopputuloksen saamiseksi. 


260 Garden green - suloinen mintunvihreä creme. Myös tämä kaunokainen peitti kynnet kahdella kerroksella ja oli helppo levittää. 


Mikä/mitkä tästä nelikosta löytäisi tiensä sun lakkalaatikkoon?

21 kommenttia :

 1. Kauniin värisiä, tosin eivät uniikkeja. Samanvärisiä löytyy. Mutta hienoa että Ginan lakoissa on valinnanvaraa niitä himoitseville ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lakkakokoelma ei ole vielä niin laaja, että näiden lähisävyjä ei oikeastaan ole. Mintusta ja lilasta löytyy ehkä lähimmäiset sävyt ennestään. Ginan lakoilla on hyvä kartuttaa sävyskaalaa :)

   Poista
 2. Mun lakkalaatikkoon on jo löytänyt näistä kaksi, Purple power ja Garden green :) Ihan ei vaan tää pakkaskeli vielä vaan houkuttele näillä lakkaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat! :) Mä jo ihan innoissani kaikista pastellilakoista :D

   Poista
 3. Kaikki on nättejä:) Ja todella kauniit swatch-kuvat myös!

  VastaaPoista
 4. Kaikki mulle kelpais! <3

  VastaaPoista
 5. Mä kävin sun kuvasi innoittamana kotiuttamassa violetin ja vihreän :3 On kyllä älyttömän kauniita värejä! Vaikka tosiaan omistan jo muilta merkeiltä vastaavat sävyt mutta olihan nämäkin silti tietenkin pakko kotiuttaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa ei ennestään löytynyt dupeja näille, kun tarkistin. Mutta juurikin violetti ja vihreä olivat aika lähelle Flormarin Wetlook sarjan lakkoja. :)

   Poista
 6. Kauniita, pitänee käydä katsastamassa Ginan laarit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sä taas innostut uusista lakoista ♥

   Poista
 7. Purple Power ja Garden Green. <3 Molemmat on kyllä niin keväisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksi näyttää olevan useamman suosikkeja :)

   Poista
 8. Onpa kyllä nättejä lakkoja ^.^
  Sitähän vissiin pitää itekki lähtee penkoon Ginan laaria ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan! Jätin vielä muutaman lakan sinne :D

   Poista
 9. Nämä lakat näyttää todella hyviltä. Kaikki neljä voisi löytää tiensä mun luokse. Pitääkin mennä tonkimaan tilipäivän tultua vähän kauppoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja sävyjä kyllä ovat :)

   Poista