22. joulukuuta 2015

Lahjapaperia kynsillä

Punaisilla jouluranukynsillä tuli kahlattua pahimmat joulustressit läpi. Nyt voin vihdoin jäädä rauhassa 3 viikon lomalle. Kaiken tämän kiireen keskellä ei kynnet ole käynyt pienessä mielessäkään paitsi postipojan muistaessa paketeilla. Muutaman viikon sisällä mun leimauslaatta-arsenaali on kasvanut potenssiin 3. Nyt ei pitäis vähään aikaan olla puutetta, että mitä sitä kynsille leimailisi. Löytyisi vain se lakkausinto jälleen.

Oon huomannut, että väkisin ei kynsiä kannata alkaa värkkään. Siitä ei tuu niin yhtikäs mitään. Ideat on kaikki aivan kadoksissa joka ei auta tilannetta yhtään. Näiden kynsien jälkeen alkaa kynsiloma. En tiedä kuinka kauan se kestää. Ja kestäkööt niin kauan kuin on tarves, kunhan se päivä koittaa joskus!


Näihin kynsiin testailin paria tuotetta Born Pretty Storesta. Sinisen leimauslakan sain ilmaiseksi testiin mutta laatan olen omilla roposillani ostanut. Kummatkin toimi moitteettomasti.

Kynsien pohjalla on pari kerrosta Gina Tricot'n  Silverlakea. Tosin olisin halunnut pohjalle näin jälkeenpäin ajateltuna jonkun paljon metallisemman eli ei noin paljon shimmeriä kuin tässä Silver lakessa on. Ai niin, taisinhan mä sutia China Glazen Fairy dustiakin näiden päälle.

Paketteja kun on tullut muutama pyöritettyä tässä, niin jostain syystä lahjapaperihan näistä kynsistä tuli mieleen. En osannut päättää tykkäänkö näistä enemmän kiiltävänä vain mattana joten saatte tekin kuvia kummastakin "vaihtoehdosta". 


 Kaikille oikein ihanaa ja lämpöistä joulua ♥ 
Palataan asiaan taas määrittelemättömän pitkän blogitauon jälkeen! 

17 kommenttia :

 1. Nää on äärettömän upeat! <3

  VastaaPoista
 2. Molempi parempi :) Tosi kivat sekä kiiltävänä että mattana kyllä. Mulle näistä tosin tulee ennemmin mieleen taas villapaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)
   Kieltämättä vähän villapaitamaiset ovat :)

   Poista
 3. Voi että miten nätti lakkaus! <3 Ihanaa joulua ruudun sinnekin puolen :3

  VastaaPoista
 4. Mattana, ne kun on ollut lempilakkauksia jo vähän aikaa. :D Tuo on kyllä niin totta että ei kannata väkisin yrittää tehdä lakkauksia, tulee jos on tullakseen. Mulla vähän samaa fiilistä, mutta mä teen nyt niin, että jos saan kivan lakkauksen aikaiseksi, vaihdan sen oikeasti vasta sitten kun huvittaa lakata seuraavan kerran. En joka toinen päivä kuten aikasemmin. :)
  Ihanaa joulua myös sinne teille! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattalakkaukset on kivoja ja tykkään itse niistä myös hirveästi. Silti niitä tulee tehtyä liian vähän. Kaikkia tekeleitä, kun ei viitsi aina matata :D

   Poista
 5. Todella sievät! Ei oo ihan tämännäköistä paperia mulla odottelemassa että saisin jo sentään hankitut lahjat kääräistyä paperinmutkaan... Mutta miksipä ei voisi olla tämänkin näköistä lahjapaperiakuosia. :)

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Joo, ei itelläkään tämän näköistä löytynyt tänä vuonna. Ehkä jollain saattaa olla :)

   Poista
 6. Hyvää joulua Heidi <3

  Kynnet on todella kauniit sekä kiiltävänä että mattana!

  VastaaPoista