7. joulukuuta 2015

5 Pieces kynsilakkaa - Mick's

Sain viime viikolla blogiyhteistyökumppanilta Mick'siltä jouluntoivotukset kera muutaman uuden tuotteen. Ette uskokaan kuinka hyvään saumaan tämä paketti tuli piristämään. Ihan superinnoissani aukasin paketin, josta paljastui uusia lakkasävyjä jotka teille nyt esittelen. Café Créme - tuo oranssisen toffeen värinen cremelakka. Maitokahviin verrattuna tämä on persikkaisempi. Kynsillä kaksi helppoa kerrosta. Tämän sävyistä lakkaa mulla ei ennestään ollutkaan ja saatoin vähän ihastua tähän ♥


Ponderosa Pine - violetinhopea metallinenshimmerlakka. Sopii niin topperiksi muun lakan päälle yhdellä kerroksella tai itsensä päälle kerrostaen. Kuvassa kynsillä kolme kerrosta.


Agate green - upea murrettu turkoosi cremelakka vai olisiko merenturkoosi parempi kuvaamaan sävyä. Tämä on ehdottomasti mun suosikkisävy näistä kaikista ja nousi kyllä kärkikymmeniköön mun lakkakokoelmassa. Kuvassa lakkaa kynsillä kaksi kerrosta.


Elephant skin - harmaa creme. Ei mitään erikoista sanottavaa koostumuksesta. Kynsille tarvitsee 2-3 kerrosta, kuvassa kaksi.


Fudge - tämän joukon tummaverikkö, hiukan violettiin taittava ruskea creme. Kynsillä helpot kaksi kerrosta hyvään peittävyyteen.


Mikä näistä sävyistä iski sinuun eniten?

Nyt on muuten Mick'sin verkkokaupassa paljon eri sävyjä myynnissä. Harmi vain ettei siellä ole lakkojen oikeilla nimillä sävyt myynnissä, koska se ei ole mahdollista jostain syystä.  Linkki on ihan vain teitä helpottamaan enkä hyödy mistään. Hintaahan näillä on 3,95€. Mä oon edelleen tyytyväinen Piecesin lakkojen hinta-laatusuhteeseen. 

13 kommenttia :

 1. tykkään kanssa tosta samasta, kun sinä (: aika ihana väri. Toinen mistä tykkään on toi harmaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon sävyinen harmaa multa löytyi ennestään niin se ei iskenyt muhun niin. Tai ehkä mun harmaakausi on vain mennyt ohi :o

   Poista
 2. Kahvi ja toffee herkuimmat näistä... ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi on kyllä aika herkku. ♥ Tummista lakoista en jostain syystä lämmennyt tänä syksynä/talvena.

   Poista
 3. Ponderosa Pine on kyllä herkullisen upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli nätempi kynsillä kuin pullossa <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti. Minkähänlaisen lakkauksen sen ympärille osaisi kehittää... :)

   Poista
 5. Fudge on mun mieleen, tosi kaunis tumma väri :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kun on tummien lakkojen ystäviä <3 Itse kun niitä en osaa ollenkaan käyttää.

   Poista
 6. Kaikki on ihania, mutta tuo turkoosi iskee eniten! Todella fressi sävy :)

  VastaaPoista