30. marraskuuta 2015

Rallirannut

Kova halua olisi oppia tekemään ja erityisesti laittamaan leimadecaleita kynsille. Leimaus ja sen värittäminen on nyt aika yksinkertaista. Malttamattomana sitä odottaa värityksien kuivumista ja muutaman kuvat on mennyt pilalle sen takia, kun oon mennyt liian aikaisiin niitä repimään matosta irti. :s

Yleensä kynnet teen yhdeltä istumalta. En mielelläni suunnittele kynsiä valmiiksi aikaisemmin, joten leimadecalien suunnittelu ja tekeminen muutama tunti aikaisemmin on aika haastavaa. Entä jos en kerkeäkään tekemään enään myöhemmin kynsiä ja decalit kerkeää kuivua liikaa? 


Näissä kynsissä decalien irroittaminen oli varmasti minuuteista jossei jopa sekunneista kiinni, että olisivat epäonnistuneet irroitusvaiheessa. Sain ne kuitenkin kokonaisina kynsille mutta Mereneidin pikakuivattaja kutisti lakkauksia ja yli menneet reunat kaareutui/kääntyi ja tarttui kynteen kiinni. Tuli tosi epäsiistit sivut. Kuvista sitä ei kuitenkaan näe. (Jotain hyötyä kaareutuvista kynsistä! :D) Edelleen kärjen saaminen siistiksi tuottaa mulle ongelmia. Ehkä mä vielä opin. 


Gina Tricot 01 Black, 244 Rocky ja 02 Formula one

Mun täytyy tehdä vähän leimauslaattatilausta ja etsiä leimadecaleihin soveltuvia ja mieleisiä kuvioita. Tosin odotan yhtä ÜberChicin laattasettiä saapuvaksi hetkenä minä hyvänsä. Toivottavasti oon valinnut hyvän setin sillä en muista minkä tilasin :D

Mukavaa uutta viikkoa kaikille :)

4 kommenttia :

 1. Vai ollaan sielläkin tilattu Übereitä :). Mä yritän vielä pinnistellä ilman. Ei onnistu kyllä kauaa! Näissä kynsissä on muuten ihan huiman kauniit värit <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan se oli, ku Mi Nailsista sai tilattua :)
   Värit näissä onkin jees muuten vähän nääh :)

   Poista
 2. Joo, täälläkin odotellaan jo kovasti niitä übereitä. :D Näissä kynsissä on kaikki kivaa, värit ja raidat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Jospa ne tänään vihdoin saapuis :)

   Poista