5. marraskuuta 2015

Baby boomer

Viime aikoina on tullut tehtyä monia värikkäitä kynsiä niin tällä kerta mieli halaja jotain neutraalia ja luonnollista. Usein mieleeni palaa yhdet tekemäni kynnet, joiden ideaa pidän yksinä kauneimpina kynsinä mitä tiedän. Tällä kertaa jätin ylimääräiset lisäkoristelut pois, jotta neutraalisuus säilyy. En tiedä vielä teenkö viikonloppuna näistä juhlallisemman version hopeakoristein.


Kynnet on tehty käyttäen Essien Sugar daddy, Gina Tricotin Puff powder ja Pearly white sekä Essence Wild white ways lakkoja. Meikkisienllä tuputtelin useamman kerroksen välillä hyvin kuivattaen ettei lakat lähde kaljuuntumaan. Pikakuivattaja antoi kivan kiillon. Lopputuloksesta tuli yksinkertaisen kaunit. 


Tämän tyylisistä lakkauksista mulla tulee mieleen rakennekynnet tai tekokynnet. Toisaalta näistä tulee mieleen maalaisromanttisia häitä juhliva morsian. Tälläisistä kynsistä on moneksi. 

Minkä tyylisellä ihmisellä sinä näkisit tälläiset kynnet? 

18 kommenttia :

  1. Mielettömän kauniit baby boomerit! Yritin kerran tällaisia mutta liu'usta ei tullut sulavaa. Tää on yllättävän hankala tehdä sillain nätisti niin kuin sä oot tehnyt :). Mun mielestä nää kynnet sopii kaikille, toisin kuin ihan perusranskikset, jotka on jotenkin tosi virallisen oloiset. Nää on niin kevyet ja huolitellut, että tekee mieli vaan tuijotella. Hassua, että näin simppelikin voi olla tuijottelukamaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta. Näitä tuli useampaan otteeseen katottua :)
      Näihin tarvii kärsivällisyyttä antaa kerrosten kuivua välillä kunnolla sillä niitä pitää laittaa todella monta.
      Minä kiitän <3

      Poista
  2. Kauniit! Tälläiset kynnet on aina yhtä tyylikkäät :)

    VastaaPoista
  3. Nämähän sopii kenelle vain, jos tykkää. ;) Olen ihastellut samanlaisia kynsiä muuallakin ja pitää varmaan kokeilla itekin. Epäilen vaan, että en minäkään saa sulavaa liukua töpöteltyä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän se taitaa olla :) Seuraavaksi taidankin kokeilla tätä samaista tyyliä, jollain erivärisellä kärjellä ;)
      Mun vinkki on ettei lähde ahnehtimaan ja laita paksuja kerroksia. Usealla ohuella tulee hyvä! Pikakuivattajaa vaikka välillä :)

      Poista
  4. Mäkin oon muistaakseni joskus kokeillut tällaisia, mutta en saanut niitä onnistumaan omaan silmään tarpeeksi hyvin. Nää miellyttää mun silmää tosi paljon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäilet näistä! :) Se on kyllä yllättävän hankalaa saada nätti kevyt liuku.

      Poista
  5. In the gel technique this type of manicure is called babybommer :)) I love the effect very much!
    Have a great day and weekend!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I had forgot that name for this manicure. But now I add it to text :)
      Thanks!

      Poista
  6. Tosi kaunis liukuväri, ihanan luonnolliset jotka sopii kaikille mun mielestä :)

    VastaaPoista
  7. Nämä on upeat! Kokeilin itsekin kerran tämäntyylisiä. Tosin mun toteutus ei ollut paras mahdollinen. Sulla onnistui todella hyvin. Mä laitoin oman liukuvärin päälle vielä mattalakan lopuksi. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, mattana nämä olisi voinut olla myös kauniit :) Täytyy kokeilla joskus toiste niin!
      Kiitos Paula :)

      Poista
  8. Niin huolitellun ja elegantin oloinen lakkaus! Aivan ihana, ja mun mielestä tällaiset kynnet sopivat kenelle tahansa. Ehkä kokeilen tätä itsekin, tosin epäilenpä etten onnistu saamaan aikaiseksi näin siistiä ja kaunista lopputulosta.

    VastaaPoista
  9. Oih ja voih, niin kauniin lopputuloksen olet saanut aikaan! Babyboomerit on kyllä herkullisen näköisiä, niin rakenne- kuin luonnonkynsilläkin. Ne on vaan hirmu hankalia toteuttaa, kun pitäisi olla niin täydellinen liuku jotta lopputulos olisi oikeasti kaunis. Ja siinä sä olet kyllä onnistunut täysin! ♥

    VastaaPoista