22. marraskuuta 2015

Leimadecaleita

Äääää-äääää-ääää. Täällä sitä kouristellaan kynsimasennuksessa! Kyllähän sitä lakkaonnistumisien iloa on kestänytkin liian kauan. Ei jaksa edes yhdellä lakalla lakkailla kynsiä, kun mikään väri ei oo kiva. Innon palautumiseen ei auttanut hirveä läjä uusia lakkoja lakkakirppikseltä, ei übermatto ei pöydällä komeileva milv- ja vinyyliläjät. Tää tarvitsee nyt vain aikaa.


Nämäkin on väkisin väännetyt. Halusin kokeilla leimadecalien tekemistä tällä uudella lakkausmatolla. Kyllähän ne näppärästi siihen syntyi mitä nyt värien valinta tuotti järkyttäviä pulmia ja toivon menettämisen. Leimauskuvion valinnan suoritin muutama päivä sitten niin sitä ei tarvinut nyt vatvoa.

Decalien asettaminen kynsille tuotti yhtä paljon vaikeuksia kuin kokokynnen siirtokuvien kanssa. Kärjet on aina ihan järkyttävän näköiset, kun saan ne rutattua ja sitten ylimääräisten poisto menee vähän huti ja kuviota lähtee samalla. Kaiken kukkuraksi Pochen pikakuivattaja kupli. Yhyy :DOpi - Kiss Me I'm Brazilian
Pieces - Purple Ppulence
Sensinity - 38
MoYou London - Princess 12
MoYou Nails - black


Jokohan tämä kahden postauksen verran kestänyt valittaminen riittäisi?
Katsotaas millon seuraavan kerran palaan asiaan, sen aika näyttää :)

18 kommenttia :

 1. Mun mielestä nää on tosi kauniit ja onnistuneet! :) Jotenkin sitä on itse aina niin kovin kriittinen - tunnistan nimittäin itsestäni saman piirteen. :D Mutta kynsimasennusta täälläkin on ilmassa. Johtunee tosin siitä että on nysäkynnet taas, snif. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Katri <3
   Tuo on niin totta ja ärsyttävää. Ei passais olla liikaa :) Toivottavasti sulla kynnet kasvaa nopeasti hyvään mittaan niin pääset toteuttamaan itseäs <3

   Poista
 2. Nämä on tosi upeat ja värikombo täydellinen! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Onnea sen kynsimasennuksen kanssa! Täällä painitaan samoissa vesissä, eikä ulospääsyä vaan näy... Mutta sitä tuntuu olevan liikkeellä enemmänkin. Toivottavasti kuu vaihtaa asentoaan tai mikä lie nyt onkin joka tätä aiheuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan parasta, että tästä päästään mahdollisimman nopeasti irti molemmat :) Joskos tää lumen tulo vähän auttais piristymään :)

   Poista
 4. Ihanaa, että saat tehtyä näin pirteän sävyisiä lakkauksia kynsimasiksessa. Nää on nimittäin ihan ylisipsakat! Mulla tulee yleensä vaan mieleen musta väri jos oon kynsimasiksessa, paitsi että se on mun lempparikynsilakkaväri mutta sillä hetkellä se ei inspiroi yhtään ja tekis vaan mieli lakata kädet ranteita myöten mustaksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kun ihmisen voi pakottaa tekemään ties mitä. Mieli oli kyllä musta näitä tehdessä mutta yritin hakea piristymistä väreillä. Vähän ehkä onnistuin siinä :)

   Poista
 5. Tosi kivat! :) ja kyllä masennusta on täälläkin liikkeellä, tai ennemmin ehkä kiireitä ja pakoilua nysäkynsiltä, mut kyllä se vielä paremmaks muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa (ei oikeesti), että muutkin velloo tässä samassa tilanteessa! Kynnet kasvaa ja kiireet loppuu varmasti jossain vaiheessa. Kyllä me löydetään kynsi-intoilu takaisin vielä :)

   Poista
 6. The colorful patterns are mesmerizing beautiful. I like this mani a lot!

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Toivottavasti masis nyt menis äkkiä ohi!
  Mutta nää on hirmuisen nätit kynnet, vaikka leimadecalsien kärjet menivätkin ruttuun ♡

  VastaaPoista
 8. Voi höh tuota masista :/ Mulla on vähän sama tilanne, niin vähän aikaa että intoa kynsiin ei enää riitä kun vaan väsyttäisi kokoajan. Ideat ihan lopussa, mutta kai se tästä sitten kun työssäoppiminen loppuu :/

  Nää kynnet on kuitenkin mun silmissä todella onnistuneet ja suorastaan mahtavat, ajatella että sä saat tällasia aikaan kynsimasiksenkin alla! ♥

  VastaaPoista
 9. Upea lopputulos luomisen tuskasta huolimatta :)

  VastaaPoista