16. lokakuuta 2015

Terävät kolmiot

Nyt voin sanoa löytäneeni helpotusta arkeen ei kun kynsien tekoon. Mä aina haaveilen kynsistä, joissa on samankokoiset ja yhtä teravät kolmiot keskellä kynttä. Aina on vaan ollut hirveän vaikea teippien kanssa väkertää, että ne saa samalle kohti ja kolmiot olisi samankokoisia. Nytpä sain ongelmaan ratkaisun!

Mi Nailsin vinyylien suunnittekilpailussa kesällä lähetin Mirvalle idean tälläisistä terävistä kolmioista ja niitä mä sain. Halleluja miten elämä helpottui. Niinkin yksinkertainen kuvio mutta jo nyt elintärkeä tälläisiä kynsiä tehdessä :D Voisin hehkuttaa näitä vaikka kuinka! Pitäisköhän mun tilata Mirvalta näitä kokonainen arkillinen... 


Arkkia ei (ainakaan vielä) ole myynnissä verkkokaupassa, joissa nämä kolmiot ovat mutta jos tekin tarvisitte näitä niin kommenttia alle. Jospa ne tulisi tuomaan helpotusta teidänkin kynsihetkiin :)

14 kommenttia :

 1. Mä oon tuskaillu saman ongelman kanssa eli tarvetta kyllä näille olisi :) Ihanat kynnet muuten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa ne siis tulisi myyntiin pian! :)
   Kiitos Marina <3

   Poista
 2. Ehdottomasti olisi tarvetta tällaisille! Ei näitä kolmioita saa koskaan teipillä samanlaisiksi jokaisessa kynnessä. Niiden kolmioiden soisi vaan olevan sitten aika pitkiä, että riittäisi pidemmillekin kynsille :). Nää kynnet on kyllä tosi kauniit. Jotenkin tuo kolmio tekee jännä 3D-vaikutelman kynteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää mitä mulla on niin ovat 2cm korkeita. Mulle olivat passelin kokoisia mutta sulla onkin vähän pitemmän raapimet :D

   Poista
 3. Oi miten kauniit! Mullakin näitä odottaa testiin pääsemistä, ihan innoissani jo mietin mitä keksisin niiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä keksit varmaan jotain uusia käyttöideoita näille :) Jännällä ootan lopputulosta.
   Kiitos :)

   Poista
 4. Upeat! Ihana idea yhdistää tuohon lakka kolmioon kolmion mallinen niitti! Näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapa käteviltä! Ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä tää kolmiomuoto tarvitaan yleiseen levitykseen - tosi kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonniin! Ei muutakuin odottamaan että ne tulis myyntiin. :)

   Poista