1. lokakuuta 2015

Syyskuun kynnet

Olipa kiva huomata, kuinka monet kynnet oon tässä kuussa kerennyt tehdä. Alkukuu näytti pahaenteiseltä, sillä kahden viikon aikana julkaisin vain kolmet kynnet joka tuntuu hirvittävän vähältä. Loppukuuta kohden vauhti kasvoi ja tulikin tehtyä monenmoiset kynnet. 

Pari uutta lakkaostostakin tuli tehtyä Kärkkäiseltä (Miss captain) ja Cesarsshopista (Freya's Cat). Mulla on nyt pitkän aikaa ollut, etten oo ostanut uusia lakkoja. (Okeeeei, elokuussa oli isohko Kikon tilaus :D) Kyllä ne uudet lakat piristä aina kynsimasiksen keskellä niin kuin tässäkin kuussa huomattiin.Leimaus ja vinyylit oli selvästi syyskuun käytetyimmät koristelutavat. Yhtäkään siirtokuvaa ei kynsillä näkynyt. Niittejä ja strasseja näkyi muutamissa kynsissä. Vaikea muuten valita tämän kuun suosikkikynnet. Eniten ehkä tykkään kuun ensimmäisistä ja viimeisistä. Toistaalta tuo metallinen lepardikuvio näyttää jännältä :) Voisin oikeastaan kaikki valita tämän kuun suosikeiksi!

Mitkä on sun suosikit syyskuun kynsistä?

5 kommenttia :

 1. Mää tykkään niin kaikista, ettei pysty sanoon suosikkia oikein. Oot paras siis! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkauksia! Vaikea päättää omaa suosikkia, mutta ehkä sanoisin että nuo ihan viimeiset :)

  VastaaPoista
 3. Hurjaa miten upeita lakkauksia oot taas puskenut ulos! Mä olen missannutkin näistä hävettävän monta, nyt vaan tuijottelen monttu auki näitä kaikkia kaunokaisia eikä todella ole pientäkään mahdollisuutta siitä että osaisin päättää suosikkiani... ♥ Nää on kaikki upeita :)

  VastaaPoista
 4. Näistä on muuten kamalan vaikea valita niitä lemppareita. <3 Upeita kynsiä!

  VastaaPoista
 5. Kaikki on nii upeita ja ihania et ei kyllä pysty päättämään suosikkia!♥

  VastaaPoista