13. lokakuuta 2015

Siniset ranut

Oon tässä syksyn aikana yrittänyt tehdä muutamia erilaisia ranuja mutta joko värivalinta on ollut kamala tai ranskistarrat on ollut suseja ja näin ollen lakkaukset on samantien lähtenyt poistoon. Onnistumisen tunne on tässä harrastuksessa ihan huippua. Sen kyllä tietää ja huomaa ja aistii millon kynnet onnistuu/tulee onnistumaan. Tällä kertaa mulla oli oikea fiilis matkassa.

Oon kauan muhitellut päässä ideaa inspiroitua ranskalaisten manikyyrien mestarilta, instagramissa _erycah_ nimimerkin takana löytyvän upeista kynsistä. 


Kukkasiirtokuvat on pyörinyt jonkin aikaa laatikossa odottaen tätä hetkeä. (Hih, onneksi pystyy tekemään vielä toiset samanmoiset kynnet ♥). Värivalinta on tällä kertaa tarkan syynin alla mutta heti kun huomasin tämän Kikon 341 Gobalt green ei tarvinut kauan pähkäillä minkä kynsille laittaisin.
Pohjalle laitoin Essien Sugar Daddya kerroksen. Rajalle tuputtelin sormella(!) Gina Tricotin Space queeniä. Niin ja löytyy kukkien keskeltä Opi ISYLM glittereitä. Näitä tehdessä muistinkin, että täytyy tilata muutamat uudet ja kaarevammat ranskisvinyylit Mi Nailsiltä, joskos ne sopisi mun kapeille ja kaareville kynsille paremmin.


Näistä tuli tuijottelukynnet vaikka mietin onko tuo kimallus liikaa mutta ei se oo :)
Nyt meen pistämään pannukakun uuniin, jotta hernekeiton jälkeen voi vähän herkutella! 

20 kommenttia :

  1. Oi, kun upeat, kauniit, ihanat! Todellista tuijottelukamaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kiitän noista kaikista ihanista sanoista <3

      Poista
  2. Väriranskis on itsellekin sellainen turvalakkaus. Harmi kun omat kynnet on yleensä liian pitkät väriranskiksiin mutta silloin kun lyhennän niin...nämä on kyllä nätit. Siirtokuvat ja glitter toimii aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Itellä tulee kyllä harmillisen harvoin tehtyä ranskiksia. Ranut kynsille tekee tosi naisellisen oloiseksi :D
      Itelläkin vähän liian pitkät kynnet näissä mutta menettelee :)

      Poista
  3. Aivan ihanat! Ranskis vaan on vaikea laji, ei tule itse sitä juurikaan viljeltyä. Mutta näiden katsomisen jälkeen tekis kyllä mieli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Verieana :) Ranuja tehdessä pitää kyllä olla tietty mielentila, että niitä jaksaa tehdä.

      Poista
  4. Oi että, uupeat! <3 Siirtikset sopii ku nenä päähän täsä lakkauksesa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satsuli <3 Nuo kukkasiirtikset on kyllä tosi kivat!

      Poista
  5. Voi että miten kauniit♥ Eiks se sormella tuputtelu ollu kauheen sotkusta hommaa ku sormi on ihan lakassa :D? Kirjotin muuten ensin et sormi on ihan kakassa :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Ei se hirviää, glitterit äkkiä jämähti sormeen kiinni. Sudilla ensin laiton vähän tuohon rajalle lakkaa ja sitten painelin/levitin sormella.

      Poista
  6. Voi kuinka kaunis lakkaus! ♥ Nyt tulikin himo saada jotain sinistä kynsille, hih :D

    VastaaPoista