12. syyskuuta 2015

Gina Tricot - Orange, Summercoral and Boysenberry

Julkaisenpas taas muutamat swatchit. Orange taitaa olla ainut jota on tällä hetkellä myynnissä. Saisivat muuten pikkuhiljaa alkaa ilmoitteleen lakkojen kohtalosta. Juorut, kun kertovat lakkojen uusiutuvan mutta mistään ei ole varmuutta. Odottelen myös myös milloin ensimmäiset hololakat tulee kyseiseltä firmalta, winkwink. :)

132 Orange - runsas vaaleashimmerinen oranssi. Tämä tuli vähän aikaa sitten ilmeisesti uudelleen myyntiin myymälöihin. Pitkille kynsille tarvisti kolme kerrosta - onneksi oli helppo lakattava.


138 Summercoral - nimensä mukaisesti korallinpunainen cremelakka. Pullossa aavistuksen pinkimpi kun taas kynnellä oranssisempi. Ottaa tästä nyt selvää minkä sävyinen on. Kynsillä kaksi helppoa kerrosta.


83 Boysenberry - purppuran/violetin sävyinen creme. Kynsillä kaksi kerrosta. Ei mitään moitittavaa muttei kehumistakaan.8 kommenttia :

 1. Namuja ovat! Toi Orange munki pitäis hommata kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orange on tosiaan ihan nätti :)

   Poista
 2. Jotenkin tuo Orange kyllä kiinnostaisi. Mahtaako olla lähestyvä Halloween kun aiheuttaa oranssiviboja :). Mä en suostu edes menemään Ginaan ennen kuin kuulen lakkojen kohtalosta lisää. Ärsyttää tällainen epätietoisuus. Tajuaakohan ne itse yhtään, miten suosittuja niiden lakat onkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti selviää jotain pian. Syksy alkaa olemaan jo melko pitkällä.. sinne pitäis tehä kunnon viestipommitus :D

   Poista
 3. Ooh, ihania! Orange on näistä lemppari, ja sen tuossa vähän aikaa sitten ostinkin. Vielä ei ole käynyt kynsillä mutta nyt tuntuu että sillä olisi pakko lakata äkkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti lakka. Onneksi tuli uudelleen myyntiin :)

   Poista
 4. Love the finish of these beautiful polishes and the colors of them are gorgeous! Great swatches and presentation!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Andrea :) these gina tricot's nailpolishes are great. I like them a lot :)

   Poista