28. syyskuuta 2015

Freya's cats - piCture pOlish

Mun on jonkin aikaa pitänyt tilata itselle jokin lateksi kynsinauhoja suojaaman ja päädyin helppojen pohdintojen jälkeen Glisten & Glown CTRL+ALT+DEL persikkaisen tuoksuiseen lateksiin, jonka tilasin Cesarsshopista. Ja eihän sitä koskaan voi yhden lakan tms. takia tehdä tilausta, joten halusin napata mukaan yhden piCture pOlishin lakan. Olisin halunnut uudesta kokoelmasta New Yorkin mutta se oli tilaushetkellä vain ennakkotilattavissa joten tyydyin vanhempiin lakkoihin. Tai ei mun tarvinut "vain" tyytyä, sillä valinnan vaikeus iski vasten niiden kaikkien muiden ihanien lakkojen välillä. 


Tämä Freya's cat ja  Forget me not on pyörinyt mun haluan-listalla pitkän tovin. Päädyin lopulta tähän tummempaan siniseen, sillä tälläisestä oon haaveillut pitkään. Odotus palkittiin, sillä tämä oli niin upea kuin kuvista osasin aavistellakin. Ehkä tämä on jopa sitä New Yorkia mieleisempi ;)


Koristelut on aivan päästä vedetty. Tiedättekö kuinka vaikeaa sinisiin lakkauksiin on keksiä kivoja koristeluja? Itse aina lähden yhdistämään valkoista, mustaa tai hopeaa. Joku ärtsypinkki voisi olla tälläisen tummankirkkaan sinisen kanssa aika kiva yhdistelmä myös mutta sellaista en tällä kertaa halunnut. Dance Legendin Gothic Veil lopulta valikoitui kissojen kaveriksi. Mi Vinylsien avulla tein nimettömään ruudukon, jotka tällä kertaa toimi niinkuin pitääkin. Muutama niitti vielä loppusilauksen antamaan. 

Ottaisitko kotiisi nämä Freyan kissat?

17 kommenttia :

 1. Oi että miten upeat! <3

  VastaaPoista
 2. Sähäkkä sininen on <3. Mulla on Forget me not mutta mietin myös tämän kaunottaren hankkimista. Mä en enää edes ajattele, että sähkönsinistä tarvitsisi koristella mitenkään. Se on niin uskomaton itsekseenkin. Olet kyllä onnistunut todella hyvin tässä koristelussa. Ei liikaa eikä liaan vähän :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun makrokuvien takia mullakin tuo Forget me on haluan-listalla :p Olishan nämä tosiaan voinut jättää ihan pelkistetyiksi mutta... aina pitää pähkäillä jotain pikkusta lisäystä ü

   Poista
 3. I love the effect and color of the polish. You made a fantastic looking mani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much :x That blue is amazing and I love it!

   Poista
 4. Oih, aivan mielettömän upea tää lakka ♥
  Ja upeat on kyllä lakkauksetkin ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ooki ♥ Mua häiritsee, kun lähes kaikki niitit mitä omistan näyttää ihan super isoilta mun kynsillä. Täysin täydentää koristevarastoa pienenpienillä niiteillä ja strasseilla :D

   Poista
 5. Oi nää on ihan täydelliset! Wauuuu <3 Ja lakatki on niin nam. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, kiitos ♥ Hymyn sait aikaan :)

   Poista
 6. On kyllä ihana lakka ja upea lakkaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, kyllä tuota kehtaa kynsillä pitää :)

   Poista
 7. Itsekin ostin tämän lakan vähän aika sitten. On se vaan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen sähköisen sinisen ystävän täytyy omistaa tää lakka (tai sitten Zoyan dream ;)) ♥

   Poista
 8. Tosi upeet! Mulla on Forget Me Not ostoslistalla, mut taidan tarvita tämänkin :D

  VastaaPoista