1. syyskuuta 2015

Elokuun kynnet

Elokuu - meni jo. Missä välissä? Mulla on ajantaju kadonnut ihan kokonaan. Oon laiskotellut loppukuukauden kokonaan. En oo edes jaksanut käydä lukemassa ihania blogeja saati lakkaillut kynsiä. Ei vaan oo jaksanut. Kommentteihin vastaaminenkin on ollut liian kova haaste. Mutta kyllä mä niihin jokaiseen vastaan, kunhan vain saan aikaseksi. Aktivoiduin kuitenkin tekemään tämän kuukauden kynnet kollaasin. 

Tuntuu, että näistä kaikista elokuun kynsistäkin on superpitkä aika, kun oon ne tehnyt. Vaikka uusimmat onkin viime viikolta. Ihan hassua :) 



Alkukuukausi näyttää tuotoksineen aika tylsältä. Loppukuusta onneksi muutamat kivatkin tuli tehtyä. Näin jälkikäteen taidan eniten tykätä noista Mummokynsistä (jos et vielä tiedä mistä moinen nimi kyseisiin kynsiin, niin käyppä lukemassa postaus ü). Dottarikynnet oli kiva toteuttaa ja siniset liukuvärikynnet oli eniten mun näköset :)

Mistä menneen kuukauden kynsistä tykkäät? 

13 kommenttia :

  1. Aina välillä pitääkin laiskotella, se on ihan ok :) Mun ehdottomat lempparit näistä on nuo taidokkaasti toteutetut dottarikynnet, mutta myös liukuvärikynnet on aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti laiskottelu johtaa aktiiviseen bloggailuun mahdollissimman pian :)
      Kiitos. Ihana kuullu sun lempparit <3

      Poista
  2. Kaikki on aivan ihania, en osaa päättää lempparia! <3 :D

    VastaaPoista
  3. Ihanan raikkaita lakkauksia kaikki! Mä tykkään ihan hirveästi noista yksinkertaisista minttuisista Kiko-kynsistä, mut suosikki olisi ehkä joko nuo vihreät pilkkukynnet tai ihanat oranssit viimeiseltä riviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirkkaita värejä kyllä löytyi paljon :) Minttukikot oli kyl ihanat kynnet, itsekin tykkäsin niistä!

      Poista
  4. No huh! Kaikki kynnet niin upeita! Dottarikynnet ehkä upeimmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dottarikynnet oli elokuun ehdoton ylpeys! Vitsit kun uskaltaisi enemmänki dottarilla leikkiä :)

      Poista
  5. Todella upeita kynsiä, itse tykkään ehkä eniten merellisestä liukuväristä, pakko lainata tuota ideaa! Samoiten nuo ekat siirtokuvakynnet tekisi mieli toteutella itsekin, tosin leimattuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Mirka :) idea on vapaasti käytettävissä. Olis muuten aika kivan näköinen varmasti, kun leimaisi tuollaisia kuvioita sekalaisesti :)

      Poista
  6. Mun lempparilakkaus on noi "mummokynnet"! Ihan sen takia koska paras mahdollinen lakkasävy pohjalla ja kauniit decalit päällä ja vielä piste iin päälle sopivasti glitteriä! :) tykkään tuollaisista suht simppeleistä, mutta kuitenkin eleganteista kynsistä :)

    VastaaPoista
  7. Taas monet upeat kynnet oot loihtinut, mutta kyllä noi dottarikynnet taitaa viedä voiton. <3

    VastaaPoista
  8. Kultamustat ja dottarikynnet on mun lempparit! (:

    VastaaPoista