26. elokuuta 2015

Metallic Beetle - Kiko

Tässä tämä numero 529 Kikon lakoista on. Tämä kaveri oli se vähiten kiinnostavin tilaamistani lakoista omasta mielestäni. En selvästikään ole lämmennyt vielä tälle syksyä tummille lakoille. Paljon mielummin valitsisin ihanan pirteää minttua vaikka tykkäänkin tummista lakoista noin yleisesti. Tässä lakassa oli kyllä joku karma mukana..


Lakkasin Metallic beetleä kaksi kerrosta kynsille ja laitoin pikakuivattajaa, sillä nälkä iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kauppaan piti juosta ostamaan tortillavärkit, sillä näin jonkun snapchatissa tortilloja :D Rupesin pilkkomaan tomaatteja niin enköhän sahannut etusormen kynttä, että se lohkesi oikein iloisesti. Piti lyhentään sitte lyhyemmäksi muitakin kynsiä. Aina yhtä sydäntä riipivää, kun pitää yhtäkkiä viilailla lyhyeksi ilman suunnitelmaa.  


Tuon tapaturman jälkeen ei sitten huvittanut alkaa enään koristeleen näitä sen kummemmin, joten tässä on vaan parit swatchkuvat kyseisestä lakasta. Kyllähän tätä tuli tuijoteltua kynsillä eli tykkäsin tästä lakasta sitten kuitenkin. Pullossa ja tikulla se vain näytti niin tylsältä :D Ikinä ei voi siis tietää kuinka hyvältä tai kamalalta mikäkin lakka näyttää kynsillä. :)

8 kommenttia :

 1. Hui kauhee, kun mulle tuli flashback tuosta veitsihommasta. Olin kerran työpaikan ruokalassa leikkaamassa itselleni leivästä viipaletta ja se kehvele livahti kovan kuoren päältä suoraan mun peukaloon. Kynsi (ja sormi) meni melkein puoliks halki sivusta. Nyt mä en enää uskalla leikata juuri mitään. Ehkä kurkusta just ja just viipaleita muttei mitään sen monimutkaisempaa. Aina tuntuu lipeävän ote kynnenpäähän :). Mun mielestä tää lakka on tosi kaunis. Ihanan syksyinen ja synkkä. Tähän mitään koristeluita edes tarvita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Sulla käynyt vähän pahemmin :S veitset ja puukot on kyllä vaarallisia kaiketi. Tää sininen koppis on kyllä kivan värinen vaikkei aivan koppisefektiä näykään :)

   Poista
 2. Tuo on niin tuttua...salaattia tehdessä meinaa lähteä kynsistä palasia..ihana lakka :) nyt tekee mieli tortilloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tämä veitsen lipeäminen ei ole harvinaista kynsipiireissä :D Tortilloja, omnom <3

   Poista
 3. Upee lakka :) ja nyt mä haluun kans tortilloja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tortillahimo tarttuu! :D Lakka on nätti sininen :)

   Poista
 4. Onpa kaunis tämä! :) Se on kyllä jännää kuinka joku lakka saattaa yllättää täysin kynsillä vaikka olisi sitä aiemmin jo tikulla tutkinut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Yllätys voi olla joko hyvä tai huono, tällä kertaa se oli hyvä :)

   Poista