2. elokuuta 2015

Heinäkuun kynnet

Kesäkynsien aika alkaa olemaan ohi vaikka ei sitä kesää oo täällä Oulun seudulla (vielä) ole ollutkaan. Vähän on silmät ruvennut hapuilemaan tummempia värejä lakkahyllystä mutta vielä kynsille asti en oo niitä kerennyt laittaa. 

Heinäkuussa tehdyt kynnet näyttää olevan kaikki iloisen pirteitä värejä, kunnon kesäkynsiä siis! Kaikki on ollut todella mieluisia enkä ananaskynsien lisäksi epäonnistuneita kynsiä ole kynsilleni saanut, mikä on melkoinen saavutus. Yleensä kuukaudessa on useammat vähän tylsemmät ja epämieluisemmat.Sanomattakin taitaa olla selvää, että "kukkaloistoa" kynnet ovat ne heinäkuun suosikit. Tosin ei sitruunakynnet tai pirteä liukuvärjäyskään kärkipaikasta paljoa häviä omalla listalla. Liukuvärjäys, leimaus ja käsinmaalaus ovat selvästi viime kuussa ollut mieluisat koristelutyylit. Katsotaas kuukauden päästä, että mikä on elokuun lopputulos :)

Linkkailen tähän loppuun vielä suoran linkin kaikkiin kuukauden kynsikollaseihin, jos joku haluaa vaikka käydä katsomassa mun kehitystä tai etsimässä tietyt kynnet, jotka on mieleen jäänyt. Itse käytän tätä hjelppiä useasti, jos nopeasti pitää löytää tietty postaus :)

18 kommenttia :

 1. Kukkaloiston lisäksi mua ihastuttivat erityisesti sitruunat ja leimaharjottelut. Matkinkin sua tänään oman postaukseni kynsissä, hihii :). Ei tuolta kyllä yrittämälläkään yksiäkään epämieluisia löydy, joten iso käsi sulle heinäkuun osalta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Malle <3 Jos oon omilla kynsilläni antanut jollekin edes pienen idean poikasen, se on mulle suuri kunnia suorastaan. Aina hymyn virne tulee :)

   Poista
 2. Voi höh, oon taas unohtanut kommentoida varmaankin kaikkia muita paitsi noita keskimmäisiä, jotka olivatkin ehdottomat suosikkini :) Kuitenkin kaikki olleet tosi kivan näkösiä lakkauksia, ja etenkin toi kukkaloistoa on tosi onnistunut suoritus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän se kommentointi näin jälkikäteen, joten iso kiitos :)

   Poista
 3. Kukkaloistoa on minunkin suosikkini. Leimasiirtokuvakynnet on myös tosi hienot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Vaikken kaikkea kunniaa voi ottakaan kukkaloisto kynsistä, kun alkuperäinen idea on Paulinan :)

   Poista
 4. Muhun iski erityisesti nuo sitrukset, jotka ovat simppelit, mutta vähän erikoisemmat ja raikkaat. Ananakset oli mun mielestä myös pirteät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitruskynnet on kyllä raikkaat :) ja idea sopii minkä värisen lakan kanssa vain. Sellasista kynsistä tykkään :)

   Poista
 5. Nyt en kyllä osaa valita lemppareita, koska nuo kaikki kynnet on oikein mahtavia ja upeita. :)

  VastaaPoista
 6. Pakko kyllä sanoa, että tykkään ihan kaikista näistä! <3

  VastaaPoista
 7. Kiva löytää aina lisää hyviä kynsiblogeja :) Mä tykkään kyllä noista kaikista, mutta ehkäpä Sitruunan keltaista vie voiton raikkaudellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mee :) Tervetuloa vain tämänkin blogin pariin, toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 8. Wautsi wau, nää on kaikki ihan mielettömän hienoja! ♥ Kukkaloistoa -lakkaus yltää kyllä omastakin mielestä kärkisijalle, mutta esimerkiksi minipantterit ja Purple sugar -lakkaus ovat todella upeita myöskin :) Eikä ananaskynnet mitkään failit ole, musta ne on edelleen tosi söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nena <3 ihana kommentti, kiitos :)

   Poista
 9. Kukkaloistoa, pirteä liukuväri, sitruunan keltaset ja minileopardit on mun lemppareita! Oli vaikee päättä ku kaikki on niin upeita<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat, kaikki onnistui tosi hyvin :)
   Kiitos Tinkerbell :)

   Poista