30. heinäkuuta 2015

ROAR!

Viimeisimmässä MoYou London tilauksessa nappasin ostoskoriin viime hetkellä laatan, jossa on erilaisia eläinkuoseja. Konadin ehkä tunnetuin laatta m-57, jossa on mm. seepra/tiikeri ja leokuosit ovat liian pieneksi käyneitä mun kynsille. Se oli yksi peruste sille, miksi tämän Pro XL laatan numero 04 ostin. Ei niitä kuvioita aina jaksa alkaa maalaileen käsin vaikka silloin kynnet olisi paljon uniikimmat. 


Mun verkkokalvoilla näkyi hieno liukuvärjäys oranssilla, keltaisella ja ruskealla ja siihen päälle mustalla tämä tiikerileima. Eipä tuo liukuvärjäys lähtenyt tällä kertaa niin hyvin luistamaan ja värivaihtelu kynsillä on aika pieni. Jotain sentään on havaittavissa. Ja se ruskeakin oli huono idea, onneksi sitä ei erota tuolta joukosta selvästi. :D


Gina Tricot - Must have
Opi - Where did Suzi's Man-Go?
MoYou Nails - musta leimauslakka
MoYou London - Pro Xl 04

Näistä tuli aika kivat ja leimojen kohdistaminenkin onnistui ihan ok. Sen oon huomannut ja oppinut, että ilmassa (sormet itseä päin) on turha yrittää leimata suoraan. Käpälä pöydällä -tyyli on paljon helpompaa. :)

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuo leima on kyllä kiva!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja :) Mä en pitkään aikaan harrastuksen alkuvaiheessa välittänyt mistään eläinkuosista. Seepraraidat taisi olla ensimmäisiä, joita kokeilin ja taisin olla mennyttä samantien.

   Poista
 3. No nyt on tyylikkäät! Oot sinä vaan niin taitava. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Mella kommentistasi <3 :)

   Poista
 4. Grau mikä lakkaus! ♥ Mun mielestä tällainen hento liukuvärjäys sopii noiden leimojen alle mainiosti, tuo mukavasti elävyyttä ihan kuin kyseessä olisi oikeasti se tiikerin turkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain elävyyttä lähdin hakemaankin. Valkoinen ja oranssinruskea liukuvärjäys vois toimia myös hyvin tiikerinvärityksenä :)

   Poista