27. heinäkuuta 2015

Piecesin neliölakkapullot

Viime viikko oli jotenkin ankea. Viikonloppu lähestyi ja mieli oli edelleen vähän maassa. Postiluukkukin kolahti, enkä jaksanut vaivaantua edes katsomaan mitä mainoksia sieltä tällä kertaa tipahti. Postin tulo unohtui kunnes olin lähdössä kaupasta hakemaan jotain hyvää syötävää, lattialta löytyi saapumisilmoitus. WHAAT? Enhän mä ollut tilannut edes mitään, minkä pitäis tulla postiin. Lähettäjän luettua suupielet nousi ylöspäin. Mick'sin väki oli laittanut mulle ylläripostia 8) 

Paketista löytyi neljä pientä kynsilakkapulloa, jotka oli erilaisia kuin aikaisemmin nähdyt lakkapullot. Onkohan nämä jotain uusia vaiko vanhempia pulloja, en tiiä.. Mä muuten tykkään paljon enemmän neliskanttisista lakkapulloista kuin pyöreistä. Ne asettuvat vieriviereen hauskan näköisesti ja niistä voi koota ties mitä asetelmia :D Lakkojen lisäksi paketista paljastui myös kynsilakanpoistoainepurkki siis sellainen mihin sormi työnnetään sisään, you know what i mean. Se onkin ihan uus Micksin valikoimassa. Siitä sitten mahdollisesti myöhemmin lisää, jossei täällä niin facebookin puolella ainakin. :)


Heti kun mä näin nämä neljä lakkakaverusta, mun oli saatava yhdistää ne keskenään. Sinisen kaveriksi yhdistin kultaista ja viininpunaisen kanssa mustaa.  Kumpaakin värilakka kynsillä on kaksi kerrosta. Tuo punainen oli aika kamalaa levittää. Se oli niin paksua ja kuivuikin nopiasti, että meinas mennä sormi suuhun sen kanssa. Aattelin kokeilla ohentaa sitä vähän joskos muuttuisi paremmaksi.


Nyt mulla on musta glitterlakka! Olin aika häpi, kun hoksasin tämän olevan kirkaspohjainen glitteri eikä pelkkä perusmusta. Alkuperäinen ajatus oli sutia glitterit koko kynnelle mutta jostain pingahti päähän ajatus tehdä jotain muuta. Niinpä kultaisella glitterillä tein teippien avulla kolmiot ja mustalla yritin liukuvärjäystä kynnen juureen. 

Eikä ne perjantain piristysyllärit vielä tähän pakettiin loppuneet. Kirjoittelen tätä postausta uudella koneella, jota oon pähkäillyt ostavani varmaan kohta vuoden. Vanha alkoi puuskuttaa jo viimeisiään hönkäisyjään niin ajattelin olla aikaa edellä sen verran, että kerkeän siirtää kaikki tarvittavat tiedostot sieltä ulkoiselle kovalevylle ennenkuin se pimahtaa. :)

12 kommenttia :

  1. Ihania lakkoja ja ihana yllätys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kivoja lakkoja syksyä ajatellen varsinkin :)

      Poista
  2. Oooooh noi musta/punaiset kynnet on HIENOT!

    VastaaPoista
  3. Oijoi, musta glitter! Onko siinä samankokoisia hituloita vai monta eri kokoa sekaisin? Näyttäisi pelkiltä pieniltä näin näyttöä tihrustellen mutta silti. Sellaisen nimittäin haluaisinnnnn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on ihan pieniä samankokoisia glittereitä :) Näitä en itse ainakaan bongannut Micksin verkkokaupasta, mutta jospa löytäisit tämän ihanuuden jostain. :)

      Poista
  4. Olipahan kiva ylläri sua odottamassa :). Tuo musta glitter on tosi monikäyttöinen. Mulla on vastaava indielakkana ja se on todella ihana. En ole ennen nähnyt vastaavaa millään merkillä. Mä en edes osaa sanoa kummat kynnet on kivemmat, kun molemmat on niin nätit ja jotenkin tosi tyylikkäät :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä :) Minäkään en oo törmännyt aikaisemmin. Olisin halunnut sen Sally Hansen musta glitterisen lakan, mutten raaskinut ostaa sitä. Jos joskus sattuu eteen tulemaan, niin ehdottomasti otan sen tämän mustan seuraksi. :)

      Poista
  5. Oi vitsit miten mukava yllätys! Tuo musta glitteri on ilmeisesti mikroglitteriä kokonaan? Näyttää tosi mielenkiintoiselle :) Ihanat kynnet sait näillä aikaiseksi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mikroglitteriä. Ei kuitenkaan hirveän tiheä, jonka takia se on nätti ja helppo topperi :)
      Kiitos :)

      Poista
  6. Mä haluun kanssa mustan glitterilakan.

    VastaaPoista