13. heinäkuuta 2015

Liukuvärjäystä pikkutäplillä

Halusin liukuvärjäillä, joten keskittykäämme vain siihen ulkonäöllisesti.

Selailin jälleen internetin ihmeellistä maailmaa ja etsin kivoja väriyhdistelmiä. Silmiini osui sievä harmaa-turkoosiyhdistelmä, jonka innoittamana lähdin tutkaileen swatchtikkurenkaitani löytyykö sopivaa väripareja. Harmaita lakkoja mulla ei montaa ole vaikka niistä tykkäänkin. Turkooseja löytyy sitten useampana sävyvaihtoehtona. Kivoimmaksi väripariksi valikoin Gina Tricotin violetinharmaan Concreten ja Oriflamen Mint zestin. Näitä kahta töpöttelin paljaalle kynnelle neljä kerrosta, jonka jälkeen kuorrutin kynnet vielä China Glazen Fairy dustilla.


Joskus silmien ohi on vilahtanut kuva kynsistä, joissa leopardikuvio oli pienen pientä piiperrystä ja näytti tosi kivalta. Lähdin sitten Ginan mustalla lakalla piirtämään pienen pieniä rinkuloita ja pisteitä, joiden pitäisi muistuttaa etäisesti eläinkuosia. Ekana ei ollut tarkoitus täyttää täpliä millään mutta vähän hopeaa lakkaa sinne ja tänne oli lopulta sitä, että sitä löytyi jokaisen keskeltä :') Jotenkin noiden pilkkujen asettelu ei nyt sovi mun silmään yhtään, joten nämä on pelkät liukuvärjätyt kynnet. Sovitaan niin.

35 kommenttia :

  1. Oi että, aivan ihanat! <3

    VastaaPoista
  2. Siis mitä, ei muka nuo pilkut sovi? :D Lakkaus on kokonaisuudessaan TODELLA upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3
      En oo varma olisiko täpliä pitänyt olla enemmän ja missä asennossa. Nyt mentiin näin :)

      Poista
  3. Voi nämä on aivan ihanat! :)

    VastaaPoista
  4. Ei ole mahdollista! Oon koko päivän suunnitellut just tällaisia kynsiä :). Ja nyt sä menit ja teit ne jo näin täydellisesti. Ihanat <3. Mua vähän hirvittää kokeilla tuota käsinpiiperrystä mutta kai sieltä jotain tulee, eläinkuosia en lähde veikkaamaan. Sulla on ihan selkeä kisutäplitys tässä kyllä. Ja asettelu on just eikä melkein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, kiitoskiitos! :)
      En malta oottaa niitä sun luomuksia <3

      Poista
  5. Kivat on, mäkin tykkään tuosta väriyhdistelmästä! Pilkutkin näyttää mikusta hauskoilta, eikä haittaa että joutuu toisemman kerran vilkaisemaan että mitäs pientä kuviota se oikein onkaan vai onko kenties glitteriä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väriyhdistelmä on kyllä omaankin silmään just kiva :) Eli katsojan silmissä mitä näissä näkee :D

      Poista
  6. söpöt <3 hyvin onnistunut liuku !

    VastaaPoista
  7. Oih!! Nää on ihanat. <3 Oot onnistunut tosi hyvin!

    VastaaPoista
  8. Hei! Anteeks jos tää on super awkward etkä halua musta kuullakkaan, mutta huomasin facebookin yhdessä kirppisryhmässä että ompa tutun näköinen naama ja olis mukava kuulla miten sulla menee nykyään. Niin siis me tunnettiin joskus ehkä 5 vuotta sitten.. Tai ehkä 4.. Olin silloin 14. Jos muistat sellasen tytön kun Milla vielä? Jouduin silloin sairaalaan eikä juteltu enää.

    Niin, että miten sulla menee nykyään?

    Mulla menee tosi hyvin. Oon parantunu ja löytäny ihanan miehen ja mennään varmaan ensi kesänä naimisiin. Aion yrittää lääkikseen opiskelemaan.

    Haluan kuitenkin kiittää sua kaikista niistä keskusteluista ja tuesta. Olit ihan korvaamaton apu mulle silloin. Toivon että sulla menee tosi hyvin nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Nyt täytyy sanoa, ettei mulla oo mitään muistikuvaa keskusteluista tai susta :o pistätkö mulle vaikka facessa viestiä niin voidaan selvittää asiaa enemmän. Joskos mun muisti vaikka palautuisi :)

      Poista
  9. Nyt on kyllä niin nätit eläinkuosit kynsillä, että huolisin itsellekin, vaikka muuten en niistä niin välitä!

    VastaaPoista
  10. Ihanat :) upea liuku ja nätit täplät.. ja vielä keijupölyt päällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) keijupöly on taas päässyt kynsille useamman kerran.

      Poista
  11. Mun mielestä hurjan kaunis lakkaus kokonaisuudessaan! Tykkään ♥♥

    VastaaPoista
  12. Leokuosi on aina ikuinen lemppari, joten myös nämä kynnetkin iskee !
    Pitkääkin kokeilla tuollaista pikkuista kuviointia 'tavallisen' sijasta, kiitti vinkistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuinen leokuosi on yllättävän hankala tehdä siistin näköisesti. Jokin leima olisi aika kätevä siihen hommaan tai kirkaspohjainen waterdecal.. :)

      Poista