28. heinäkuuta 2015

Essence - Purple sugar

... yksi kivoimman sävyisistä lakoista mitä omistan! Se ei kuulu kuitenkaan mun suosikkiväreihin jos sellaisia pitäisi luetella mutta kynsilakkana se näyttää pirun hyvältä. En tiedä mikä siinä on. Onko teillä tälläisiä lakkoja? 

Mietiskelin tuossa yksi päivä lakkauksia joita oon tehnyt. On muuten aika vaikeaa muistella ilman kuvia, hirveetä aivojumppaa :D Uusimmat muistuu tietenkin helpoiten mieleen ja sellaiset, jotka eri medioissa on kiinnittänyt muiden huomiota enemmän. Muistin yhtäkkiä yhden blogia selailleen ihmisen kysyneen, että mitä on piilonakuilu viitaten tämän postauksen otsikkoon. Tästä sainkin idean leimata jälleen paljaalle kynnelle. 


Tällä kertaa en leimannut aivan nakulle vaan laitoin valkoisen pitsileiman (BP-L020 laatasta) alle kerroksen Gina Tricotin Puff powderia. Myös ideakynsiä lainatein, tein keskisormiin pienet strassirykelmät.


Kokeilin näitä myös mattana mutta paremmalta näytti näin kirkkaana. Etusormen ja pikkurillin lakat saattavat näyttää tämän takia hiukan vaaleammilta, kun iskin pikakuivattajaa mattaisuuden poistamaan. Näillä mennään etiäpäin! :) Muksaa tiistaita! :*

27 kommenttia :

  1. Todella kauniit, joutuu ehkä matkimaan :))

    VastaaPoista
  2. Pitsileimaus nakukynnellä on aina ihan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot aivan oikeassa. :) Mulla tulee paljaista pitsikynsistä aina semmoinen hempeä olo.

      Poista
  3. Tosi hienot! Ja kyllä mullakin on muutama väri joka ei nappaa, mutta lakkana toimii :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Ai sullakin, no onneksi en oo ainoo :D

      Poista
  4. Mä rakastan just tätä väriä! Mulla on yksi paita ollut jo 15 vuotta enkä pysty heittämään sitä pois kun se on niin nätin värinen, mutten kyllä ole sitä juuri käyttänytkään, kun se näyttää ihan upouudelle! Se on vaan se säri, joka sytyttää, mutta naamaani vasten en siitä sitten oikein tykkää. Ehkä juuri kynsilakkana toimisi täydellisesti :). Ihana tuo strassirykelmä! Näyttää ihan kynsikorulta <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika jännä :) Vaatteissa on kyllä usein tuota, että väri näyttää tosi hyvältä mutta se ei sovi omaa ihoa vasten. Se ärsyttää varsinkin, jos on löytänyt jonkun kivan rievun :D Usein jätän sen takia ostamatta, kun sitä tuskin tulisi käytettyä..
      Mä tykkää kaikista strassirykelmistä muiden kynsillä, ne on kauniita :)

      Poista
  5. Tosi kivat kynnet! Vaikka tuo väri ei olekaan omimpiani, niin näiden myötä tekee vähän mieli kokeilla silti :D Tykkään kamalasti, että oot jättänyt tuon leimakynnen melkein kokonaan ilman pohjalakkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Mirka! :) Heh, tää väri herättää siis samoja tunteita sulla kuin mullakin. Hauskaa :)

      Poista
  6. Tosi kauniit lakkaukset :) Ihanat strassit!

    VastaaPoista
  7. Hurjan kaunis lakkaus! Niin herkkää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Pitsileimaus saa itsellekkin aina sellaisen herkkyystilan päälle, että oksat pois :)

      Poista
  8. Niin upeat kynnet! <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  9. Herkku! Tää on myös mun suosikkiväri, mutta se on tarkalleen just tää sävy eikä yhtään enempää mihinkään muualle päin kallelleen. Ihana lakkaus!

    VastaaPoista
  10. Toi nimeton on <3 tarvii ehkä joutua hieman apinoimaan ;)

    VastaaPoista